LVI-insinööri Balanus Oy:lle

LVI-insinööri Balanus Oy:lle

Sijainti
Mäntsälä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.3.2024

Balanus Oy on vuonna 1989 perustettu alallaan arvostettu perheyritys, joka tarjoaa putkistot, LVI- ja eristystyöt teollisuuteen sekä isoihin kiinteistöihin. Etsimme nyt motivoitunutta ja oppimishaluista LVI-insinööriä jatkuvasti kasvavaan tiimiimme Mäntsälään.

Olet sitten uutta etsivä konkari tai uraasi aloitteleva LVI-alan osaaja, tässä on sinulle kasvua ja kehittymistä tarjoava mielenkiintoinen mahdollisuus. LVI-insinöörinä toimit osana tiimiä, joka vastaa projekteista aina tarjousvaiheesta luovutukseen asti.

Työnkuva on monipuolinen, mutta tehtäväsi koostuvat pääsääntöisesti työnsuunnittelusta, projektinhoidosta sekä datanhallinnasta. Kuitenkin tarkempi työnkuvasi ja vastuualueesi ovat muokattavissa osaamisesi ja toiveidesi mukaan. Tehtävässä pääset työskentelemään eri sidosryhmien kanssa, sekä hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi vaihtuvien ja mielenkiintoisten projektien parissa.

Balanuksella panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja työssäsi sinulla on tukena motivoitunut ammattilaisten tiimi sekä työtä sujuvoittavat, modernit työvälineet. Otamme työntekijöidemme ajatukset huomioon, joten meillä pääset aidosti vaikuttamaan yhteiseen tekemiseen. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtäviisi, jolla varmistamme sujuvan alun työsuhteellesi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja solmitaan suoraan Balanus Oy:n kanssa.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa LVI-alan koulutusta
  • teknisten kaavioiden tuntemusta
  • hyviä tietoteknisiä taitoja, ja halua työskennellä järjestelmien parissa
  • oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja tiimihenkisyyttä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa.

Eduksi luemme aiemman työkokemuksen vastaavasta tehtävästä, sekä 3D-mallin luku- ja muokkaamistaidot.

Täytämme tehtävän nopealla aikataululla ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Haethan tehtävään siis heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Markus Korpela p. 050 464 8493, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13–14.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Balanus Oy
Balanus Oy

Yrityksemme tarina alkaa vuodesta 1989. Yrityksemme on ollut mukana rakentamassa nestevirtaustekniikan järjestelmiä niin teollisuuden prosesseihin kuin liike- ja asuinkiinteistöihinkin. Yrityksemme perustajalla Pekka Tokolalla on yhtäjaksoinen kokemus putkijärjestelmien rakentamisesta kiinteistöihin ja teollisuuteen jo kuudelta vuosikymmeneltä. Tämän matkan aikana kertyneistä havainnoista ja ymmärryksestä innostuneena olemme tehneet merkittävän kehityksen putkisto- ja laiteasennuksen toiminnanohjaukseen, jolla olemme nostaneet putkistourakoinnin esivalmistuksen ja asennuksen uudelle tasolle. Lue lisää: https://www.balanus.fi/

Tutustu yritykseen