Maalinvalmistajia kesätöihin

Maalinvalmistajia kesätöihin

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.1.2022

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Vantaalla useita hyvän perusfysiikan ja oppimiskyvyn omaavia henkilöitä koulutettaviksi kesätöihin monipuolisiin tuotantotehtäviin.

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen kesätyöhön valmistusteollisuudessa erinomaisessa työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti fyysisestä työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä tai halua tehdä tuotantotöitä. Töiden toivottu aloitus on huhtikuun puolessavälissä tai viimeistään toukokuun alussa. Työt kestävät elokuun loppuun asti.

Työtehtävät keskittyvät valmistavan teollisuuden tuotanto-, varastointi- ja lähetystehtäviin. Tässä tehtävässä kesäviikonloput pysyvät vapaina. Töitä tehdään 2-vuorossa: aamuvuorossa ma-pe klo 6:15 - 14:30, iltavuorossa ma-to klo 14:00 - 00:00. Iltavuoroviikoilla perjantait ovat vapaat, joka takaa tekijälle pidemmät viikonloput vakaalla palkkatasolla.

Edellytämme hakijalta perustasoista fyysistä kuntoa, korkeaa työmotivaatiota sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden töistä, mutta se ei ole edellytys. Työhön perehdytetään ja koulutetaan työn ohessa, joten kokemusta alalta ei tarvitse olla. Perehdytys tapahtuu suomeksi.

Mikäli tehtävä herätti huomiosi, niin jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän missaa tätä kesätyömahdollisuutta!

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse toni.kivikangas@barona.fi tai puhelimitse ma-pe 09.00-15.00

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa