Maanrakennustyöntekijä Mannerheimintielle

Maanrakennustyöntekijä Mannerheimintielle

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.6.2023

Etsimme asiakkaallemme osaavaa ja motivoitunutta kaivinkoneen perämiestä Helsingin keskustassa sijaitsevalle katutyömaalle.

Katutyön aikana mm. uusitaan vanha, noin satavuotias kunnallistekniikka. Lisäksi katupinnat uusitaan sekä rakennetaan uudet raitiotiekiskot 2,6 kilometrin matkalle.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta kyseisistä työtehtävistä sekä reipasta ja omatoimista asennetta. Sinulla tulee olla voimassa sekä työturvallisuus- ja työturvakortit.

Työt alkavat nopealla aikataululla ja osaavalle tekijälle on pitkä keikka tarjolla.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään alla olevasta linkistä.

Lisätietoja paikasta antaa:

Sami Joulamo 0444602081, sami.joulamo@barona.fi

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Miksi hakea töihin Barona Rakennukselle?

 • Maksamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan aina ajallaan 2 viikon välein.
 • Tarjoamme sinulle keikkojen lisäksi myös pitkäaikaisia uramahdollisuuksia, meillä työskennellään jopa yli 10 vuoden työsuhteissa.
 • Panostamme työturvallisuuteen ja perehdytämme kaikki työntekijät ennen työkohteeseen siirtymistä.
 • Tarjoamme työntekijöillemme varusteet ja työkalut sekä koulutamme kaikki työhön tarvittavat kortit.
 • Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5! Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan.
 • Käytössäsi on Baronan edut. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.
 • Käytössäsi on kattava työterveyshuolto Terveystalon kautta, pääset tarvittaessa nopeasti hoitoon ja saat myös palveluja työkyvyn ylläpitoon.
 • Baronan oma yhteyshenkilö auttaa ja tukee sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
 • Barona työllistää yli 10 000 tekijää ympäri Suomen ja mikäli elämäntilanteesi muuttuu, pystymme tarjoamaan töitä useilta eri paikkakunnilta ja tukemaan urapolkuasi myös muille toimialoille.
 • Jos muutat töiden perässä tai tarvitset tilapäistä majoitusta, me autamme sinua asuntoasioissa ja muissa käytännön järjestelyissä.
Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa