Material Handler

Material Handler

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.2.2023

Etsitkö itsellesi tuotannon avustavia työtehtäviä? Oletko työntekijänä tarkka ja huolellinen?

Etsimme asiakkaallemme Beneq Oy:lle työntekijää nimikkeellä Material Handler, alkuun elo-syyskuuhun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen myös jatko voi olla mahdollista. Työskentely tapahtuu arkisin päivävuorossa klo 8–16 ja työpaikka sijaitsee Espoon Olarinluomassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Material Handlerin tehtävään kuuluu osien puhdistaminen ennen puhdastilaan menemistä sekä osien järjesteleminen työjonoon. Lisäksi työhön sisältyy mahdollisia pieniä kokoonpanotöitä. Työskentely tapahtuu pääosin puhdastilassa, johon pukeudutaan puhdastilahaalariin. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, sillä tehtävään perehdytetään, mutta aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työskentely vaatii tarkkuutta ja huolellista työotetta.

Baronan edut käytössäsi! Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti. Huomioithan, että rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Baronan kanssa, ja kaikki yhteydenotot sekä hakemukset tulee ohjata Baronalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Beneq Oy
Beneq Oy

Beneq® on markkinoiden johtava ALD-teknologian ja Lumineq-ohutkalvoelektroluminesenssinäyttöjen kehittäjä. Yrityksemme tarjoaa laajan kattauksen ohutkalvoteollisuuden tuotteita sekä erilaisia sovellus- ja pinnoituspalveluita. Tuotteiden ja palveluidemme avulla voidaan suojata materiaaleja mm. likaantumiselta, kosteudelta, korroosiolta, sekä parantaa elektroniikan, optisten laitteiden ja aurinkokennojen ominaisuuksia. Inspiroiva työyhteisömme mahdollistaa työskentelyn kansainvälisissä projekteissa viimeisimpien teknologisten innovaatioiden parissa. Beneq tarjoaa työntekijöilleen vapauksia ja vastuuta sopivassa suhteessa. Monialaisen henkilöstömme suuruus on ~150, joista ALD-puolella toimii n.70 työntekijää. Espoossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevassa Beneqin pääkonttorissa, on yli 30 vuoden kokemus ALD-teknologiasta. Tarjoamme sekä vastavalmistuneille että kokeneille ammattilaisille erinomaiset uramahdollisuudet nopeasti kasvavalla teknologian alalla.

Tutustu yritykseen