Mekaanikko Avesco Rentille

Mekaanikko Avesco Rentille

Sijainti
Turku, Lieto, Raisio
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.11.2022

Etsimme Mekaanikkoa Turun alueelle tukemaan Avesco Rentin kasvua. Osana uutta ja dynaamista organisaatiota pääset käynnistämään ja kehittämään työkoneiden vuokrausliiketoimintaa. Toiminnan tukena on kokenut ja menestyvä kansainvälinen organisaatio.

Mekaanikkona tehtäviisi kuuluvat vuokrattavan kaluston toimintakunnon varmistaminen sisältäen ennakkohuoltoja, määräaikaishuoltoja, sekä muita huoltoon liittyviä työtehtäviä. Olet tärkeä osa vuokraamon tiimiä, jossa teet tiivistä yhteistyötä vuokraamon koordinaattorin, myynnin sekä muiden työntekijöiden kanssa.

Käytännön työtehtäviä ovat esimerkiksi

  • Caterpillar sekä muun merkkisten koneiden monipuoliset huoltotyöt vuokraamon huoltopisteellä sekä ajoittain myös asiakaskohteissa työmaalla.
  • Huoltopisteen siisteyteen, järjestykseen ja turvallisuuteen liittyvät tehtävät
  • Asiakaspalvelutehtävät, kuten laitteiden käyttöön opastaminen ja neuvonta

Vuokraamo tulee olemaan täysin uusi toimipiste, joten työsuhteen alussa tehtävä sisältää vaihtelevia toiminnan käynnistämiseen liittyviä vaiheita.

Toivomme hakijalta

  • Aikaisempaa kokemusta työkoneiden tai muun raskaskaluston huolloista.
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Omatoimisuutta
  • Positiivista asennetta ja ammattiylpeyttä laadukkaasti tehdystä työstä
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista
  • Vähintään kohtalaista englannin kielen osaamista

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön ja hyvät edut (terveyshuolto, lounasetu, liikuntaetu).

Mikäli kiinnostuit työstä ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille hakemus ansioluetteloineen oheisesta linkistä. Lisätietoja Baronalta antaa Janne Tanhua-Tyrkkö janne.tanhua-tyrkko@barona.fi. Barona vastaa rekrytointiprosessista, mutta tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Avesco Rentin kirjoille.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Tanhua-Tyrkkö
Janne Tanhua-Tyrkkö
Avesco Rent Oy
Avesco Rent Oy

Avesco Group edustaa maailmanlaajuisesti tunnettua ja arvostettua Caterpillar-tuotemerkkiä Suomessa, Sveitsissä ja Baltian maissa. Avesco Suomi on erikoistunut uusien ja käytettyjen CAT maansiirtokoneiden, -laitteiden, -varaosien ja - huoltojen myyntiin, kun puolestaan Avesco Rent keskittyy yksinomaan vuokrausliiketoimintaan, joka kattaa CAT koneet ja muut tuotemerkit, infraan liittyvät laitteet ja työkalut, generaattorit ja voimalähteet sekä niihin liittyvät ammattilaispalvelut. Avesco ja Avesco Rent Group ovat osa sveitsiläistä perheomisteista Swiss Avesco Groupia, joka on markkinajohtaja alueellaan Keski-Euroopassa. Avesco Rentillä on kokemusta ja historiaa vuokrausliiketoiminasta yli 30 vuoden ajalta. Olemme markkinajohtaja Sveitsissä sekä kolmen suurimman toimijan joukossa Baltian maissa. Avesco Rent Group työllistää tällä hetkellä yli 180 vuokrausalan ammattilaista neljässä maassa, joista jokainen on arvokas osa Avesco Rent perhettä. Vastikään perustettu Avesco Rent Oy tähtää vuokrausliiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen Suomessa. Avesco Rent tavoittelee kumppanuutta infra-alan yritysten kanssa, jonka lisäksi yhteistyötä kehitetään myös tapahtuma-alan, teollisuuden sekä muiden toimialojen kanssa. Suomen isoimpiin kaupunkeihin perustettavien toimipisteiden sekä tulevan verkkovuokrausalustan kautta, yhtiömme tarttuu toimeen tarjotakseen asiakkaillemme innovatiivista sekä luokkansa parasta kone- ja laitevuokrauspalvelua vuonna 2023, myös Suomessa.