Mekaaninen asentaja teollisuuteen Järvenpäähän

Mekaaninen asentaja teollisuuteen Järvenpäähän

Sijainti
Järvenpää, Tuusula, Kerava, Nurmijärvi, Hyvinkää, Pornainen
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.10.2022

Haemme Järvenpäässä sijaitsevalle asiakkaallemme tuotantoon mekaanisia asentajia työskentelemään mekaanisen asennuksen ja kokoonpanotyön parissa.

Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa, iltavuoro viikolla töitä tehdään 4 päivänä viikossa 10 tuntisissa vuoroissa siisteissä ja moderneissa tuotantotiloissa Järvenpäässä, trukkien kokoonpanotehtävien parissa. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset ja vaihtelevat trukkien asennus- ja kokoonpanotehtävät. Tuotannossa on käytössä työnkierto, joten pääset työskentelemään eri työpisteillä ja pääset kouluttautumaan moniosaajaksi. Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla tai vasta myöhemmin syksyllä toiveidesi mukaan, kyseessä on pidempiaikainen 9 kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen sinulla on aito mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinun omaavan korkean työmoraalin, kokemusta mekaanisista asennuksista ja hands-on asenteen! Eduksesi katsomme teknisen alan koulutuksen, työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja mekaanisten kuvienlukutaidon. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja hyvän työporukan. Paikkaa voit hakea rohkeasti, olet sitten mekaanisesta kokoonpanosta kokemusta omaava asentaja tai vähemmän kokenut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa