Mekaaninen asentaja teollisuuteen Vantaalle

Mekaaninen asentaja teollisuuteen Vantaalle

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
16.4.2024

Haemme yhteistyökumppanillemme Rosendahl Nextromille mekaanista asentajaa tuotannon kokoonpanotehtäviin. Työsuhde on alkuun määräaikainen toukokuun puolestavälistä syyskuun 2024 loppuun.

Työskentelet päivävuorossa Vantaan Veromiehessä Rosendahl Nextromin avarassa ja modernissa tuotantotilassa. Työaikasi on 37,5 h viikossa ja työsuhde on alustavasti määräaikainen syyskuun 2024 loppuun, työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijalta esimerkiksi metallialan tai autoasentajan koulutusta ja/tai kokemusta mekaanisista asennuksista aiemman työhistorian tai harrastusten parista. Työ ei ole rutiininomaista linjastotyötä, vaan tehtävässä kootaan asiakaskohtaisesti räätälöitäviä kaapelinvalmistuslinjoja. Tämän myötä toivomme hakijalta hyvää ongelmanratkaisukykyä ja mekaanisten kuvien lukutaitoa. Työkielenä käytetään suomea jo perehdytyksestä alkaen.

Tarjoamme tehtävään valitulle mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittyä räätälöityjen teollisuustuotteiden parissa. Tehtävään valittu saa mielenkiintoisen työn lisäksi kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Joustavalla liukumalla oleva päivävuoro mahdollistaa arjen menojen sovittamisen työn oheen.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Mänkärlä, laura.mankarla@barona.fi tai puh. 0504311450.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Mänkärlä
Laura Mänkärlä
Rosendahl Nextrom Oy
Rosendahl Nextrom Oy

Rosendahl Nextrom on maailman johtava optisen kuidun ja kuitukaapeleiden valmistuslinjojen, tuotantoratkaisujen ja palveluiden toimittaja. Yrityksellä on tehtaat Suomessa, Romaniassa ja Itävallassa. Rosendahl Nextrom on osa Knill Gruppe konsernia ja meidän liiketoiminta on erittäin voimakkaassa kasvussa.