Mekaaninen kokoonpanija ABB Oy Drivesille

Mekaaninen kokoonpanija ABB Oy Drivesille

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.9.2023

Oletko mekaanisesti lahjakas kokoonpanotaustaa omaava osaaja, jota motivoi laadukas työjälki ja mukava työporukka? Etsimme nyt yhteistyökumppanillemme ABB Oy Drivesille Helsingin Pitäjänmäkeen mekaanista kokoonpanijaa taajuusmuuttajakaappien runkokokoonpanon työtehtäviin.

Tässä työssä päivät koostuvat monipuolisista runkokasauksen kokoonpanotöistä mekaniikkakuvia lukien. Työtä tehdään päivävuorossa omalla työpisteellä mukavien työkavereiden ympäröimänä viihtyisässä tehdasympäristössä.

Mitä toivomme sinulta?

  • Vahvaa taustaa mekaanisesta kokoonpanosta. Eduksi katsotaan teknisen alan koulutus.
  • Käsityökalujen hyvää käyttötaitoa
  • Mekaanisten kokoonpanokuvien lukutaitoa. Piirikaavion hahmottaminen katsotaan eduksi.
  • Ripeää ja reipasta työotetta sekä halua oppia uusia asioita
  • Olet luonteeltasi tarkka ja laadukkaasti tehty työ motivoi sinua
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingissä aivan Valimon juna-aseman vieressä
  • Monipuoliset työtehtävät todella hyvässä työporukassa sekä täyden tuen osaavilta kollegoilta
  • Kattavan perehdytyksen tehtäviin
  • Baronalaisten kattavat työsuhde-edut, kuten tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Työsuhde solmitaan aluksi vuoden 2023 loppuun, ja työsopimus tehdään Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Työssään pärjäävällä ja viihtyvällä on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli tunnistit itsesi tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi meille heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Pia Packalén, pia.packalen@barona.fi. Huomioithan kuitenkin, ettemme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään huumausainetesti ja työsuhteen voimassaolo edellyttää läpäistyä testiä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ABB Oy Drives
ABB Oy Drives

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100.