Mekaaninen kokoonpanija teollisuuteen Järvenpäähän

Mekaaninen kokoonpanija teollisuuteen Järvenpäähän

Sijainti
Järvenpää, Kerava, Tuusula, Vantaa, Hyvinkää, Sipoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme Järvenpäähän mekaanisia asentajia ja kokoonpanijoita räätälöitävien trukkien valmistukseen.

Tehtävään soveltuu hyvin teknisen alan perustutkinnon suorittanut asentaja, jolla on aiempaa kokemusta teollisen valmistuksen parista, mutta hae rohkeasti myös koulutuksellasi, sillä paikkoja on aloitteleville ja kokeneemmille asentajille. Mekaanisten kuvien lukutaito on eduksi tehtävässä. Arvostamme voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja.

Paikkaa voit hakea rohkeasti, olet sitten mekaanisesta kokoonpanosta kokemusta omaava asentaja tai vähemmän kokenut. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata osaamisen mukaan. Lisäksi sinulle tarjotaan kattava perehdytys työhön ja turvallisiin työskentelytapoihin.

Töitä tehdään 2- ja 3-vuorossa erittäin siisteissä ja moderneissa tehdasolosuhteissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen alansa johtavassa teollisuusalan yrityksessä, sekä kehittymismahdollisuuksia trukkien asennustehtävien parissa. Työssäsi pääset myös osaksi työnkiertoa ja työskentelemään vaihtelevilla työpisteillä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita rohkeasti hakemus, sillä teemme valintoja jo hakuaikana. Käymme kaikki hakemukset läpi saapumisjärjestyksessä ja aloitamme haastattelut tehtävään jo ennen hakuajan päätymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Anneli Mäki, tavoitat minut parhaiten sähköpostitse anneli.maki@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa