Mekaaninen kokoonpanija

Mekaaninen kokoonpanija

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.6.2023

Haluatko päästä osaksi innovatiivista ja kasvavaa yritystä, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä kokoonpanotyöntekijänä? Etsimme juuri sinua, joka haluat vakituisen työsuhteen ammattikeittiölaitteiden mekaanisten kokoonpanotehtävien parissa Herttoniemessä.

Asiakkaamme Dietatec Oy on jo yli 25 vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut maailman johtavia monitoimipatoja tehokkaaseen ruoan tuotantoon ammattikeittiöissä. Haemme mekaanista kokoonpanijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Herttoniemeen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Viikoittainen työaika on 40 h/vko ja töitä tehdään klo 6:30 – 15:30 välillä. Töiden toivottu aloitus on heti.

Kokoonpanijana tehtäviisi sisältyy kokoonpanotehtäviä ammattikeittiölaitteiden parissa, joka pitää sisällään keittokattiloiden varustelemista putkilla, moottoreilla, magneettiventtiileillä ja putkituksilla. Osavarusteista hitsataan kiinni ja viimeistellään näyttäväksi. Työ on pääasiassa puhdasta kokoonpanotyötä valoisassa ja mukavassa sisätiloissa. Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta mekaanisesta kokoonpanotyöstä sekä taito hitsata ruostumatonta terästä TIG-menetelmällä. Lisäksi katsomme eduksesi koulutuksen tai kokemuksen vastaavilta aloilta, sekä aktiivisuuden, oma-aloitteisuuden ja halun kehittyä. Toivomme sinulta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työkielenä on suomi.

Vaikka et olisi vielä pitkän linjan ammattilainen, älä huoli – me koulutamme sinusta ammattitaitoisen työntekijän. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, jotta voit menestyä tehtävässäsi. Työskentely tapahtuu siisteissä tiloissa, jossa pidetään järjestyksestä ja siisteydestä huolta.

Tarjoamme sinulle stimuloivan työympäristön, jossa pääset työskentelemään modernien keittiölaitteiden parissa. Tule osaksi ammattitaitoista tiimiämme, jossa arvostetaan hyvää yhteishenkeä ja jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi. Liity joukkoomme ja ota seuraava askel urallasi kohti menestyksekästä tulevaisuutta kokoonpanotyöntekijänä!

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian hakulinkin kautta ja liitä mukaan CV, palkkatoiveesi sekä hakemusteksti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Barona Teollisuus Oy ja lisätietoja voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Dietatec Oy
Dietatec Oy

Dietatec on jo yli 25 vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut maailman johtavia monitoimipatoja tehokkaaseen ruoan tuotantoon ammattikeittiöissä. Se on tunnettu huippulaadukkaista tuotteistaan, joita myydään ympäri maailmaa kansainvälisten jälleenmyyjien ja kumppaneiden kanssa. Tänä päivänä merkittävin osa Dietatecin liikevaihdosta tulee vientimyynnistä. Dietatecin ydintiimi koostuu 17 henkilöstä, suunnittelusta valmistukseen sekä myyntiin sijaitsee Helsingin Herttoniemessä. Yritys on osa alan ammattilaisten arvostamaa Dieta konsernia. Dieta Group on viime vuosina voimakkaasti kasvanut Horeca-alalla toimiva konserni, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli yli 32,2 miljoonaa euroa. Dieta Group valmistaa ja jälleenmyy laadukkaita ammattikeittiölaitteita- ja tarvikkeita. Konsernin tärkeimpiä tavoitteita on auttaa asiakkaitaan menestymään yksilöityjä ammattikeittiöiden kokonaisratkaisuja tarjoamalla.

Tutustu yritykseen