Mekaaninen kunnossapidon osaaja Helsingin Vallilaan

Mekaaninen kunnossapidon osaaja Helsingin Vallilaan

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Helsingin kantakaupungissa tietää saapuneensa Vallillaan, kun ilmassa tuoksuu täyteläinen kahvinaromi. Tuoksu tulee Meiran kahvi- ja maustetehtaalta, jossa paahdetaan jo kolmannes suomalaisten juomasta kahvista; Kulta Katriinaa, Segafredoa ja Saludoa. Täällä päätyvät pakkauksiinsa myös rakastetut Meiran ketsupit, sinapit, maustamis- ja leivontatuotteet, suolat sekä pähkinät. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 84,8 milj. euroa, ja työllistimme 188 henkeä. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista kahvialan yrityksistä. Päämäärämme on luoda asiakkaillemme, työntekijöillemme ja kumppaneillemme reilusti parempia hetkiä. Sitä olemme tehneet suurella sydämellä ja sinnikkyydellä jo vuodesta 1914.

Haussa kunnossapitoasentaja Helsingin Vallilaan

Meira on jo yli sadan vuoden ajan tuonut makua suomalaisten elämään. Toimintamme kolme peruspilaria ovat luotettavat tuotteet ja palvelut, hyvinvoivat ihmiset sekä yhteisestä ympäristöstämme huolehtiminen läpi arvoketjumme. Teemme työtä sisukkaasti, suurella sydämellä - ihmiseltä ihmiselle. Ja nyt kaipaamme vahvistusta joukkoomme.

Kuvitellapa päivä meiralaisena kunnossapitoasentajana

Aamusi alkaa tarttumalla reippaasti töihin. Ennen kuin huomaakaan kahvitauko kutsuu huumaavan tuoksuiseen paahdetun kahvin ääreen ja kilistämällä työtovereiden kanssa huomenet. Seuraavat, vähintäänkin yhtä tärkeät työtehtäväsi sisältävät niin suunniteltuja kuin akuutteja tuotanto- ja pakkauslaitteiston kunnossapitotehtäviä. Erityisesti ajatus mekaanisesta kunnossapidosta saa sinut innostumaan sekä osoittamaan ahkeraa, oma-aloitteista työotetta. Myöhemmin, iltapäiväkahvin piristävän vaikutuksen jälkeen, jatkamme tuotannon ja laadun kanssa turvallisesti yhteistyötä tuotannon tehokkaan toiminnan varmistamiseksi tai ennakkohuoltojen parissa.

Tapaat työpäiväsi aikana kunnossapitoasentajana tuotannon, laadun ja logistiikan työntekijöitä ja työskentelet yhteistyössä mm. tuotekehityksen projekteissa sekä työturvallisuuden ja tuoteturvallisuuden parissa tuotantolaiteiden asiantuntijana yhteisessä työpaikassa. Työssä kohtaat niin perinteikkään kahvin kuin mausteiden tuoksua ja tuotantoteknologiaa. Tehtävässä olet tärkeä osa Meiraa, sillä kunnossapitoasentajan olet varmistamassa yhdessä muiden meiralaisten kanssa tuotannon häiriötöntä, laadukasta ja turvallista toimintaa.

Mitä tehdastyö Helsingin ytimessä tarjoaa?

Osa menestyksemme salaisuutta piilee siinä, että meillä Meiralla viihdytään pitkissä työsuhteissa; joskus jopa sukupolvelta toiselle. Jokaiselle löytyy se oma sopiva paikka juuri sellaisena kuin itse on, osana Meiraa. Kohtelemme toisiamme ammattiylpeyttä arvostaen ja kannustamme kasvamaan Meiran sisällä. Meiralla emme pelkää haastaa tavanomaista: jos löytyy parannettavaa - parannetaan!

Lisäksi tarjoamme

  • Elämäntilanteesi sopivan paikan: elämääsi on myös tehtaamme ulkopuolella ja kunnioitamme sitä.
  • Perinteikkään miljöön keskellä Helsingin sykettä.
  • Panostamme laajaan esimiesvalmennukseen ja johtamisen työkalujen kehittämiseen sekä toimivaan viestintään.
  • Tarjoamme työntekijöillemme mm. laajat työterveyden palvelut, Smartum-setelit ja lounasedun.

Kuulostatko kunnossapitoasentajaltamme

Toivomme, että sinulla on jo soveltuvaa osaamista kerrytettynä isoista tuotantolaitoksista ja niiden prosesseista. Mikäli kuitenkaan näin ei ole, työskentelee meillä lukuisia alan konkareita, jotka auttavat kokemuksen karttumisessa.

Älä siis epäröi hakea, vaikka olisit vasta urasi alussa.

Kunnossapidon tehtävissämme on kuitenkin hyötyä, jos:

  • Osaamisestasi on todisteena soveltuva koulutus mekaanisten kunnossapitotöiden tekemiseen ja sopivasti työkokemusta
  • Ongelmanratkaisukyky on valttisi – tehtävissäsi kunnossapito työssä niin vianhakutilanteissa kuin kehitystyössä.
  • Analyyttisyys, suunnitelmallisuus ja oma-aloitteisuus kuvaavat luonnettasi, olet vahvoilla, sillä haasteet ratkaistaan tarttumalla niihin.
  • Kommunikointi luonnistuu silloin tällöin myös sujuvalla englannin kielellä.
  • Eduksi katsomme myös pätevyyden sähköautomaatio kunnossapidosta.
  • Yleisimpien tietokoneohjelmistojen (esim. excel ja muut MS Office ohjelmat) perusosaaminen lasketaan myös eduksi.

Meiralla työskentelee noin 180 eri alan ammattilaista. Meitä eri tehtävissä työskenteleviä meiralaisia yhdistää avoimuus, uteliaisuus, ratkaisukeskeisyys sekä halu tehdä laatua asiakaslähtöisesti.

Mikäli kiinnostuit, jatka vielä hetki lukemista

Haluatko osaksi Vallilan perhettämme? Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Pyrimme täyttämään tehtävän oikean hakijan löytyessä, joten älä aikaile hakemuksen jättämisessä. Hakemuksen voit jättää oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa