Mekaaniset asennukset ryhmässä
3 päivää sitten

Mekaaniset asennukset ryhmässä

Sijainti
Kemi, Tornio, Keminmaa, Oulu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.12.2022

Tule osaksi asennusryhmää suureen projektikohteeseen! Asiakkaamme tekee erilaisia mekaanisia asennuksia Kemin biotuotetehdasprojektissa teräsrakenteiden sekä koneiden parissa.

Työtehtäväsi määrittyvät vahvuuksiesi mukaan. Osaamisesi taso ei ole ongelma, sillä asennusryhmässä on tarvetta niin kokeneille asentajille, kuin avustaville työntekijöille. jotka hakevat oppia asennustehtävistä.

Tekemistä riittää niin kone- ja laite-, kuin myös teräsrakenteiden asentamisen parissa. Katsomme myös pienputkistojen ja hydrauliikka-asennuskokemuksen eduksi.

Tarjoamme määräaikaista sopimusta niin paikallisille, kuin kauempaa tuleville asentajille. Mikäli olet tottunut työskentelmään parin kanssa ja olette molemmat halukkaita liittymään valtaisaan projektiin, kerrothan siitä meille.

Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskorttia sekä tietyissä työtehtävissä tulityökorttia. Odotamme asentajilta fyysistä kestävyyttä sekä kykyä työskennellä niin maan tasalla, kuin korkealla telineillä.

Haethan tehtävää jo hakuaikana, sillä muodostamme asennusryhmiä sen mukaan, kun soveltuvia henkilöitä projektiin valitaan.

Mikäli kaipaat lisätietoja, olethan yhteydessä henkilöstökonsulttiimme Jani Haapaniemeen 050 5059211.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa