Mekaanisia asentajia komennustyöhön

Mekaanisia asentajia komennustyöhön

Sijainti
Oulu, Rovaniemi, Vaasa, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Turku, Vantaa, Helsinki, Mikkeli, Lahti, Kotka, Lappeenranta, Tornio
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.11.2022

Etsimme kokeneita ja aloittelevia mekaanisia asentajia komennustyöhön erimittaisiin asennus- ja kunnossapitoprojekteihin ympäri Suomea. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta, joten rekrytoitava henkilö voi olla kotoisin myös toiselta paikkakunnalta.

Mekaanisena asentajana työskentelet asiakkaittemme projekteissa vaihtelevissa asennustehtävissä. Tehtävä määrittyy osaamisesi ja toiveidesi perusteella, mutta mahdollisia työkohteita ovat esimerkiksi pajalla suoritettavat esivalmistelutyöt tai kentällä suoritettavat asennustyöt.

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta mekaanisista asennustehtävistä teollisuus- tai työmaaolosuhteissa. Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi.

Tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut
  • Päiväraha-, kilometri- ja muut verottomat korvaukset maksetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti
  • toistaiseksi voimassa olevan tai määräaikaisen työsuhteen

Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohteita, joten rekrytoitava henkilö voi olla kotoisin myös toiselta paikkakunnalta.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla suoraan tai jättämällä soittopyynnön atte.murto-koivisto@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa