Automaatio- / mekaniikka-asentaja

Automaatio- / mekaniikka-asentaja

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.2.2022

Älykkäiden tuotannon automaatiolaitteiden testaukseen ja kokoonpanoratkaisuihin erikoistunut asiakasyrityksemme kaipaa vahvistusta timanttiseen joukkoonsa.

Miksi meille?

Paikassa pääset työskentelemään hyvässä yhteisössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja työturvallisuudesta. Alussa saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset ongelmitta liikkeelle. Monipuolisten ja kehittävien tehtäviesi vastapainoksi tarjoamme jatkuvan työyhteisön tuen ja selkeän ohjeistuksen tehtäviisi. Työpanoksestasi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Itse työtä pääset suorittamaan ajanmukaisilla välineillä.

Edellytykset

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta tai aiempaa työkokemusta sähkö- ja automaatiolaitteiden asennus- ja kasaustehtävistä. Teknisen taustan lisäksi olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja luonnostaan ongelmaratkoja. Olet valmis varmistamaan tuotannon toimivuuden, ottaa vastuuta ja kehittyä työssäsi. Arvostamme myös mahdollisen teknisen harrastuksen kautta saamasi kokemusta ja kiinnostusta tekniikan pariin.

Tarvittavat tiedot ja taidot

  • Aikaisempi kokemus koneenrakentamisesta sekä toimimisesta tuotanto- ja testausautomaation parissa
  • Ammattiopisto tai teknikkotason tekninen koulutus
  • Hyvä käsitys automaatiolaitteiden rakentamisesta ja toiminnasta

Tehtävä sopii hyvin myös insinööriopiskelijalle, jolla on jo karttunut myös käytännön kokemusta sähkö- ja automaatiolaitteiden rakentamisen tehtävistä ja voit osallistua kokopäiväisesti töihin.

Tehtävän tarkempi sisältö

  • Protojen kasaus, testaus, dokumentaation tarkastus
  • Laiterakennus, mekaniikka/sähkö/pneumatiikka
  • Tulosten kommunikointi suunnittelun kanssa
  • Palautteen antaminen suunnittelulle ja suunnitteluvirheiden sekä puuttuvien osien ylöskirjaaminen

Tarjoamme Sinulle alkuun vähintään 3 kuukauden mittaisin määräaikaisen tehtävän, jonka todennäköinen jatko tarkentuu ennen määräaikaisuuden päättymistä.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina.

Jäikö jotain kysyttävää?

Jos haluat tietää tehtävästä lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä rekrytoinnista vastaavaan Anna-Maija Räisäseen puh. 050-5532150.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa