Mekaniikka-asentajia Telatek Service Oy:lle

Mekaniikka-asentajia Telatek Service Oy:lle

Sijainti
Nokia, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Hakuaika päättyy
4.12.2022

Etsimme asiakkaallemme Telatek Service Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen liikkuvaan ja monipuoliseen tehtävään Nokialle. Työt ovat projektiluontoisia eri puolilla Suomea, joten viikoittainen tuntimäärä vaihtelee merkittävästi.

Mekaniikka-asentajana työskentelet osana Telatek Service Oy:n liikkuvaa asennustiimiä eri puolilla Suomea. Työt ovat projektiluontoisia, jossa yhtäjaksoinen työkomennus kestää tyypillisesti 1-3 viikkoa. Suoritettavat asennus- ja huoltotyöt vaihtelevat merkittävästi eri työkohteissa, mutta tyypillisiä huollettavia kohteita ovat erilaiset hitaasti pyörivät laitteet, kuten telat tai myllyt. Pääasiassa työt ovat ns. erikoiskunnossapitoa, joten työnkuva sisältää sopivasti haastetta ja vaihtelevuutta. Työn projektiluonteisuudesta johtuen töitä tehdään vaihtelevalla viikkotyömäärällä 0-40 h/viikko sopimuksella.

Toivomme hakijalta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. metalliala)
  • Aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Projektikokemus katsotaan eduksi.
  • Hyvää suomen kielen osaamista. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.
  • Ajokortti B
  • Eduksi katsomme kokemuksen koneistamisesta tai hitsaamisesta.

Aikaisempaa kokemustakin tärkeämpää kuitenkin on hyvä ja motivoitunut asenne työntekoa kohtaan.

Tarjoamme monipuolisen ja tekijäänsä haastavan mekaniikka-asentajan tehtävän. Tuoreeltaan teetetyssä ELO työyhteisökyselyssä Telatek saavutti alan yleistä keskiarvoa korkeammat tulokset. Kyselyssä korkeimmat pisteet Telatek sai lähiesimiestoiminnasta. Tulokset ovat osoitus siitä, että Telatekilla huolehditaan ja välitetään henkilöstöstä ja kehitetään toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Telatek haluaa olla haluttu työnantaja. Tehtävässä sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Katso Youtube-video, jossa Telatek Service Oy:n työntekijät kertovat kokemuksistaan työskentelystä yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointia hoitaa yhteistyössä Barona. Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Wahlberg, noora.wahlberg@barona.fi. Työllistyt aluksi Baronan kautta Telatekille, mutta töiden sujuessa hyvin, sinulla on mahdollisuus päästä työntekijäksi myös suoraan asiakkaamme kirjoille.

Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian järjestelmämme kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Telatek Service Oy
Telatek Service Oy

Telatek -yhtiöt on perustettu 1977 Raahessa. Alkutaipaleestaan asti yritys on hyödyntänyt edistyksellisiä tekniikoita teollisuuden kunnossapidossa ja raskaassa konepajavalmistuksessa. Telatek Service on kunnossapidon, asennuksen ja On-Site-koneistuksen erikoisosaaja, joka toimii Porvoosta, Naantalista, Nokialta, Raahesta ja Kittilästä käsin. Palveluitamme ovat mekaaninen kunnossapito, pinnoitus ja koneistus, konepajavalmistus, kokoonpano ja asennus sekä laadunvalvonta. Henkilöstöä yhtiöissä on yhteensä noin 100 ja liikevaihto on noin 12 Meur.