Mekaniikka taustainen LVI-asentaja

Mekaniikka taustainen LVI-asentaja

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.3.2023

Haemme ABB Oy Marine and Ports -yksikköön mekaanista asentajaa tai kokoonpanijaa haasteellisiin Azipod moottoreiden kokoonpano ja asennustehtäviin aluksi noin puoli vuotta kestävään työsuhteeseen.

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy:n Marine and Ports -yksikölle Itä-Helsinkiin koneasentaa isojen sähkökoneiden valmistukseen liittyviin haastaviin kokoonpanoasennustehtäviin. Työt pitävät sisällään pääosin mekaanista asennustyötä ja isojen koneiden putkipuolen varustelua, mutta sähkö- ja hydrauliikkatuntemuksen katsomme eduksi valintoja tehtäessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme muutaman vuoden kokemusta teollisuuden kokoonpanoasennuksista. Konepiirustusten lukutaito, sähköturvallisuusseikkojen ymmärrys sekä kokemus isojen ja painavien osien nostoista ovat iso etu työtä haettaessa. Arvostamme voimassa olevia työturvallisuus-, hätäensiapu- ja tulityökortteja.

Työt sopivat erinomaisesti niin haasteellisesta mekaanisesta kokoonpanosta kokemusta omaavalle kokoonpanijalle kuin ammattitaitoiselle mekaaniselle kunnossapitäjälle.

Töitä tehdään päivä- ja 2-vuorossa erittäin siisteissä ja moderneissa tehdasolosuhteissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, sekä mahdollisuuden pitkäaikaisempaankin työsuhteeseen asiakkaamme palveluksessa.

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ABB Oy Marine and Ports
ABB Oy Marine and Ports

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 135 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5300. Suomen ABB:n Marine & Ports -yksikkö vastaa maailmanlaajuisesti meriteollisuuden sähköistys- ja automaatioratkaisujen kehittämisestä ABB:llä. Kestävän meriliikenteen edelläkävijänä ABB tuottaa merenkulkualalle sähköisiä, digitaalisia ja verkkoon kytkettyjä ratkaisuja, jotka tehostavat alusten toimintaa ja edistävät meriliikenteen turvallisuutta, tehokkuutta ja ympäristömyönteisyyttä koko elinkaaren ajan.