Mekaniikkasuunnittelija, ABB Oy IEC LV Motors

Mekaniikkasuunnittelija, ABB Oy IEC LV Motors

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
8.8.2022

Oletko urasi alkuvaiheilla oleva insinööri, joka on kiinnostunut kerryttämään suunnittelukokemusta osana tunnettua ja kansainvälistä organisaatiota? Haemme nyt ABB Oy IEC LV Motors -yksikköön Vaasaan mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävässä toivottu aloitus on syyskuussa ja määräaikainen työsopimus vuoden 2022 loppuun solmitaan työntekijän ja Barona Teollisuus Oy:n välille. Jatko tehtävässä määräaikaisuuden jälkeen on mahdollinen.

Mekaniikkasuunnittelijana työskentelet matalajännitteisiin induktiokoneisiin erikoistuneessa tiimissä ja vastaat osaltasi asiakas- ja projektikohtaisesti induktiokoneisiin liittyvistä tuote- ja ylläpitosuunnitteluprojekteista. Tuotat myös dokumentaatiota niin ABB:n sisäiseen käyttöön kuin myös ulkoisille sidosryhmille. Mekaniikkasuunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, sähkösuunnittelun ja myynnin kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

• Tehtävään soveltuvaa insinöörin tutkintoa (esim. konetekniikka)

• Kokemusta mekaniikkasuunnittelusta, CAD osaamista NX ja Team Center -ohjelmista

• Asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja ja päätöksentekovalmiuksia

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen SAP:n käyttämisestä. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot, innokkuutta oman osaamisesi kehittämiseen sekä oma-aloitteinen ote työskentelyyn.

ABB tarjoaa sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, ammattitaitoisten kollegojen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä organisaation sisällä haastavimpiin tehtäviin ja kasvattaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Sally Tähkälä, p. +358 44 4915215.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sally Tähkälä
Sally Tähkälä
ABB Oy, IEC LV Motors, Vaasa
ABB Oy, IEC LV Motors, Vaasa

ABB on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 105 000 ammattilaista yli 100 maassa.