Mig-hitsaaja trukkien valmistukseen

Mig-hitsaaja trukkien valmistukseen

Sijainti
Järvenpää
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
18.6.2023

Haluatko sinä aloittaa uudet työt merkityksellisessä työssä trukkien hitsaustyön parissa. Haemme yhteistyökumppanillemme Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lle henkilöä MIG/MAG hitsaustehtäviin Järvenpäähän.

Työtehtävät ovat monipuolisia hitsaustehtäviä ja tapahtuvat Mitsubishi Logisnext Europre Oy:n tuotantotiloissa Järvenpäässä. Kyse on pääasiassa trukkien rakenteisiin liittyvistä hitsauksista. Työssä tarvitset aiempaa työkokemusta esimerkiksi MIG tai MAG hitsauksesta.

Rekrytointiprosessiin kuuluu työnäyte, joka tullaan tekemään asiakkaan tiloissa mahdollisen jatkohaastattelun yhteydessä tai erikseen sen jälkeen. Eduksesi katsomme voimassa olevat hitsausluokat, mutta voidaan myös pistää kuntoon työsuhteen alussa. Arvostamme etenkin: Hitsauspätevyys SFS-EN ISO 9606-1 Hitsausluokka SFS-EN 30042 B -pätevyys tai valmius.

Töitä tehdään arkisin tapahtuvassa 3-vuorossa ja työsuhde on aluksi 9 kuukauden määräaikainen ja valittu henkilö työllistyy työsuhteeseen Baronalle. Hyvin työstään suoriutuvilla on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Omaathan suomen tai englannin kielen taidon, sillä koulutus tapahtuu suomeksi tai englanniksi.

Tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Tärkeää on myös, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden osana työntekoa.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä käyttämään ammattitaitoasi sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi tarjoamme osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön. Mikäli kiinnostuit, niin haethan nopeasti tätä paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan yhteyshenkilö Ari Kumlander sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi. Kinnostuitko? Jätä hakemuksesi pian, sillä haastatteluita tehdään jo hakuaikana

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mitsubishi Logisnext Europe Oy
Mitsubishi Logisnext Europe Oy

Mitsubishi Logisnext Europe Oy suunnittelee, valmistaa ja tarjoaa huipputeknologiaa logistisiin ratkaisuihin sisältäen laajan valikoiman trukkeja, automaatiojärjestelmiä sekä näihin liittyviä ratkaisuja ja palveluja. Toimintomme yhdistyvät globaaleihin megatrendeihin, digitalisaatioon, robotiikkaan, automaatioon ja sähköistykseen. Toimintomme kattavat uuden tuotteen ja ratkaisun kaikki vaiheet suunnittelusta moderniin valmistukseen ja logistisiin toimintoihin. Olemme Mitsubishi Logisnext -yhtiöiden Euroopan tuotekehityskeskus. Sijaitsemme Järvenpäässä vain 30 minuutin päässä Helsingistä. Täällä meitä työskentelee 500 ammattilaista tuotekehityksessä, tuotannossa, automaatioliiketoiminnassa sekä tukitoiminnoissa. Luomme yhdessä innovaatioita, jotka mullistavat materiaalinkäsittelyä ja tapaamme työskennellä.