MIG-hitsaajia

MIG-hitsaajia

Sijainti
Kerava
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.12.2022

Oletko kokenut tai työurasi alkuvaiheessa oleva hitsaaja, joka etsii itselleen uusia haasteita?

Asiakasyrityksemme Europress Group Oy hakee kauttamme aloittelevia ja kokeneita hitsaajia monipuolisiin työtehtäviin Keravalle. Työsuhde on alkuun pitkäkestoinen määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen sinulla on erinomaiset mahdollisuudet vakinaistua.

Työssä menestyminen vaatii joko teknisen alan peruskoulutusta tai työkokemusta teollisuuden hitsaustehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti, sillä tehtäviin koulutetaan työn ohessa. Lisäksi hyvä fyysinen kunto ja sitoutumiskyky katsotaan eduksi työssä pärjäämiseen.

Työtä tehdään 2-vuorossa, joten oma auto liikkumisen vuoksi on lähes välttämätön.

Toivomme hakijoilta:

  • MIG-hitsauskokemusta
  • Teräksisen ja kovan asenteen työntekoa kohtaan
  • Ryhmätyötaitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • Kehittyä alan ammattilaiseksi
  • Työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen

Mikäli olet ahkera ja viihdyt tehdasympäristössä, niin haethan paikkaa heti! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä osoitteesta ari.kumlander@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Europress Group Oy
Europress Group Oy

Europress Group Oy:llä on vahva markkinajohtajan asema jätteenkäsittelylaitteiden suurimpana pohjoismaisena valmistajana. Oma laitesuunnittelu ja nykyaikainen tehtaamme Keravalla tuottavat asiakkaille heidän tarpeisiinsa räätälöidyt, uusimpia innovaatioita hyödyntävät ja kustannustehokkaimmat kierrätyksen kokonaisratkaisut. Jätepuristimien rinnalle lanseerasimme vuonna 2014 Balex-paalaintuoteperheen, joka niin ikään valmistetaan omalla tehtaallamme Keravalla.