Mittariasentajia Eltelille Vaasan alueelle

Mittariasentajia Eltelille Vaasan alueelle

Sijainti
Vaasa, Mustasaari, Laihia, Seinäjoki, Lapua, Kristiinankaupunki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.6.2023

Etsitkö sähkön parista itsellesi mielenkiintoista ja itsenäistä työtä? Miltä kuulostaisi asentajan hommat, liikkuva työ maassa ja merellä sekä pitkät vapaat mahdollistava vuorotyömalli?

Haemme Eltel Networks Oy:lle motivoituneita, sitoutumishaluisia ja liikkuvassa työssä viihtyviä mittariasentajia Vaasaan ja Pohjanmaan rannikkoalueelle. Asennusprojekti alkaa kesäkuussa ja kestää ainakin syksyyn 2023, mutta mahdollisuus työllistyä projektin jälkeen myös muihin tehtäviin.

Työkierron suhteen, teet töitä tiistaista seuraavan viikon maanantaihin, 12 tuntia per päivä (sunnuntaisin 8 tuntia per päivä). Tämän jälkeen on aina pitkä vapaajakso.

Varsinainen työ tapahtuu työparin kanssa: vaihdat eri kohteissa olevia etäluettavia sähkömittareita ja hoidat niiden käyttöönottoja. Lisäksi raportoit asennuksista asiakkaan järjestelmään ja huollat välineitä. Käytössäsi on firman kulkuvälineet, ja saat esimieheltäsi valmiin listan kohteista ja reiteistä, joten voit keskittyä mittareiden vaihtoihin.

Asennuskeikoilla olet päivittäin tekemisissä Eltelin asiakkaiden kanssa, niin kotitalouksissa kuin julkisissa kohteissa, joten toivomme sinulta myös ripauksen asiakaspalveluhenkisyyttä. Ruotsin kielen osaaminen on iso etu tehtävää ajatellen. Osa kohteista sijaitsee saaristossa, joten merellä liikkuminen veneellä on osa jokapäiväistä työnkuvaa.

Emme odota sinun olevan valmis osaaja, mutta sähköalan peruskoulutus on vähimmäisedellytys työlle. Saat perehdytyksen uuden työsi erityispiirteisiin työsuhteesi alkaessa.

Tarjoamme sinulle:

  • Alalla kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu peruspalkasta, suoriteperusteisesta lisästä sekä päivärahasta
  • Itsenäisen ja liikkuvan työn vaihtelevissa kohteissa, työ tapahtuu kuitenkin työparin kanssa
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kehittyä alan huippuosaajaksi
  • Sähkö- ja työturvallisen työympäristön sekä toimintamallit.

Valituksi tuleminen edellyttää:

  • Sähköalan perus- tai ammattitutkintoa
  • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
  • veneenajotaitoa
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevat pätevyyskortit – sähkötyöturvallisuus, työturvallisuus, tieturvakortti ja hätäensiapukortit – jos pätevyydet eivät ole voimassa, niin nämä tullaan kouluttamaan ennen työsuhteen alkamista

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti! Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana mahdollisimman hyvissä ajoin projektin aikatauluttamisen turvaamiseksi.

Lisätietoja saat soittamalla tai sähköpostitse: 050 597 4102 tai sami.rinta-valkama@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Eltel Networks Oy
Eltel Networks Oy

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 823,6 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Tutustu yritykseen