Mobiiliverkkoasentaja, Eltel Networks Oy

Mobiiliverkkoasentaja, Eltel Networks Oy

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava, Tuusula, Järvenpää
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
1.2.2023

Oletko sähköasennus- tai tietoliikenneasennustehtävien uusi tulokas tai mahdollisesti jo tehtävissä harjaantunut tekijä? Haetko haastavaa ja monipuolista työtä, jossa voi kehittyä osana alan huipputiimiä alan ammattilaiseksi?

Haemme Eltel Networks Oy:n Communication-liiketoimintaan mobiiliverkkoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueelle. Tehtävä alkaa määräaikaisella sopimuksella Baronan kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen Eltelille.

Tehtävänkuvaus

Mobiiliverkkoasentajan työtehtävät koostuvat mobiili- ja runkoverkon asennustöistä (tukiasemat, linkit, kytkimet, voimalaitteet, CW-työt ym.). Työtä tehdään käytännössä usein korkean paikan asennustyönä, joten työn luonteen vuoksi sinulla tulee olla halukuutta työskennellä ulkotiloissa korkeissa paikoissa, kuten mastoissa ja kiinteistöissä. Työhönottopisteenä toimii Vantaan toimipiste. Kohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella, kuitenkin pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Kohteiden välillä kuljet yrityksen henkilöautolla yhdessä asennustiimin kanssa. Työsuhteen alussa saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen.

Mitä odotamme sinulta?

Hakijalta odotamme sähkö- tai tietoliikennealan koulutusta sekä palavaa halua kehittyä alan ammattilaiseksi. Arvostamme hyviä ongelmanratkaisu- ja ryhmätyötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi perushyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen osaamista sekä B-luokan ajokorttia. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä sekä kokemuksen mobiili- ja siirtoverkoista sekä eri laitevalmistajien laitteista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle, vastavalmistunut tai jo kokeneempi asentaja, erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja saada työkokemusta alansa johtavasta yrityksestä. Työpanoksestasi saat kannustavan palkkauksen. Tehtävä alkaa määräaikaisella sopimuksella Baronan kautta, mutta sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä myös vakituiseen työsuhteeseen Elteliin, joka on alan arvostettu suuri työnantaja. Työsuhteesi alussa saat kattavan perehdytyksen tekniikkaan ja asennustehtäviin ennen liikkuvaan työhön siirtymistä. Ongelmatilanteen kohdattuasi et jää koskaan yksin, vaan aina on apua ja neuvoja saatavilla.

Lisätiedot

Henkilön soveltuvuus tehtävään tullaan varmistamaan tekemällä turvallisuusselvitys.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia pikaisesti ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Markus Korpela/Barona Teollisuus Oy, numerosta 0504648493, arkisin klo 9–15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa