Mobiiliverkkoasentajia Hämeenlinnaan

Mobiiliverkkoasentajia Hämeenlinnaan

Sijainti
Hämeenlinna
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
14.7.2024

Haemme asiakkaamme Eltel Networks Oy:n Communication-liiketoimintaan Mobiiliverkkoasentajia Hämeenlinnaan. Tehtävät koostuvat pääsääntöisesti mobiiliverkon rakentamis- ja ylläpitotöistä sekä viankorjauksesta

Tässä työssä pääset tekemään seuraavaa:

• Mobiiliverkon rakentamis- ja ylläpitotöitä sekä viankorjausta

• Osaamisen mahdollistaessa osallistut myös sähkötöihin

• Osallistut mastotöihin

• Matkustamaan eri työmailla Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueella

Hakijalta edellytämme:

• Sähkö- tai tietoliikennealan koulutusta

• Voimassa olevaa mastotyölupaa tai halukkuutta sen suorittamiseen sekä kykyä työskennellä korkeilla paikoilla

• Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana asennusryhmää

• B-ajokorttia ja voimassa olevia työturvallisuuskoulutuksia

• Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Kokemus tukiasemarakentamisesta, tukiasemaviankorjauksesta sekä sähkötöistä katsotaan eduksi.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, reipas, toimeen tarttuva ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi nautit ulkona työskentelystä ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. Henkilön soveltuvuus tehtävään tullaan varmistamaan tekemällä turvallisuusselvitys sekä työhöntulotarkastus.

Työsuhde alkaa Baronan kautta, mutta hyvin työssään pärjääville avautuu mahdollisuus siirtyä asiakkaamme kirjoille määräaikaisen sisäänajojakson jälkeen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli haet haastavaa ja monipuolista työtä, jossa voit kehittyä edelleen osana huipputiimiä alan ammattilaiseksi. Me tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen lisäksi mahdollisuuden laajentaa osaamistasi, olemmehan Suomen johtava infraverkkoyhtiö. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävämme kuulostaa sinulle sopivalta, lähetä hakemuksesi ja CV:si Baronalle alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Tanhua-Tyrkkö
Janne Tanhua-Tyrkkö
Eltel Networks Oy
Eltel Networks Oy

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 850 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Tutustu yritykseen