Monipalvelutyöntekijä Tampereelle

Monipalvelutyöntekijä Tampereelle

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
27.11.2022

Kouluilla ja päiväkodeilla työskentelevän monipalvelutyöntekijän työpäivään kuuluu sekä keittiö- että puhtauspuolen askareita.

Etsimme Baronalle monipalvelutyöntekijää työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla. Työtä on koko Tampereen alueella kouluilla ja päiväkodeilla. Monipalvelutyöntekijä työskentelee arkipäivisin erityisesti aamupainotteisissa työvuoroissa.

Monipalvelutyöntekijän työ voi olla keittiö- tai siivouspainotteista. Siivouspainotteisissa vuoroissa monipalvelutyöntekijä huolehtii kohteen siivouksesta ja keittiön puolella pyörittää astiahuoltoa. Keittiöpainotteisia vuoroja on erityisesti päiväkodeilla. Puhtaanapidon lisäksi vastuualueeseen voi kuulua esimerkiksi puuron keittäminen, energialisäkkeen valmistus ja ruokien lämmitys sekä esillelaitto.

Työtä on keikkaluontoisesti ja määräaikaisesti. Keikkaluontoisessa työssä voit valita omat työvuorosi sähköisen järjestelmän kautta. Siten voit päättää, koska työskentelet! Tämä on joustava vaihtoehto myös opiskelijoille tai lisätyötä etsiville. Syys- ja kevätlukukaudella työtä on myös määräaikaisesti eri kohteissa.

Etsimme työntekijää, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Jos olet keittiöpuolen ammattilainen, älä epäröi hakea - sinut voidaan perehdyttää puhtauspuolen tehtäviin! Unelmahakijamme on joustava, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä rikostaustaotetta.

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseen mukaan kuvat työ- ja opintotodistuksistasi sekä hygieniapassistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa