Montörer och installatörer för Alucar

Montörer och installatörer för Alucar

Sijainti
Vöyri, Vaasa, Mustasaari, Kauhava, Uusikaarlepyy
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.8.2022

Vi söker montörer och installatörer till Alucar i Maxmo. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av installations- och monteringsuppgifter för timmerbilsbyggnationer.

Arbetsuppgifterna är mångsidiga och specificeras i enlighet med den sökandes kompetens och tidigare arbetsbakgrund. Att förstå tekniska ritningar och illustrationer är till fördel för uppgiften. Därtill är bl.a. erfarenhet av användning av hallkranar till fördel för uppgiften.

Vi kräver att du antingen har utbildning inom det tekniska området, såsom fordonssektorn eller metallindustrin, eller tidigare arbetslivserfarenhet inom industribranschen.

Det viktigaste i arbetet är att ta hänsyn till vikten av god kvalitet och arbetssäkerhet i det dagliga arbetet. En positiv on lärande inställning till arbetet, samt en genuin vilja att utveckla sig som yrkesutövare inom området är också viktiga egenskaper.

Rekryteringen sköts av Barona Teollisuus Oy. Anställningen påbörjas på visstid genom Barona, men senare är det möjligt att bli anställd på Alucars egen lönelista. Personer som väljs ut till tjänsten kommer att genomgå hälsoundersökning.

Arbetstiden är vardagar kl 7-15. Lönen för tjänsten bestäms av din tidigare kompetens och arbetserfarenhet.

Ytterligare information om tjänsten fås av Sami Rinta-Valkama, Barona på +358 50 597 4102 eller via e-post på sami.rinta-valkama@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Alucar Oy
Alucar Oy

En nybyggd timmerbil håller Alucar-klass överallt i världen. Alucar Support Kit är konsept som påbyggarna runt om världen använder för att installationen håller hög kvalitet.

Tutustu yritykseen