Multi Unit Manager, Burger King Isokarhu & Mikkola, Pori

Multi Unit Manager, Burger King Isokarhu & Mikkola, Pori

Sijainti
Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.5.2024

Etsitkö päällikkötason hommia ja ihan kingejä työkavereita? Meillä olisi molempia tarjolla: Porin Isokarhun ja Mikkolaan syksyllä avattavan uuden ravintolan kingijengin ravintolapäällikön pesti sinulle, joka olet jo oman tulikokeesi ravintola-alalla suorittanut ja valmiina liekehtimään vastuullisemmassa roolissa.

Kingejä päällikköhommia

Etsimme ravintolapäällikköä pitämään huolta, että ravintolassamme olevan kingijengin työskentely toimii niin konseptin, asiakaspalvelun kuin tuloksen osalta mahdollisimman sujuvasti. Pesti on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus sopimuksen mukaan, palkkahaitari tehtävässä on 3000-3550€/kk sekä lisät tehtyjen tuntien mukaisesti. Lisäksi pääset osaksi esimiesten bonusjärjestelmää. Työsi sijoittuu ravintolan aukioloaikoihin, niin arkeen kuin viikonloppuun, toisinaan myös yövuoroihin.

Mitä kingiä on tarjolla?

Me Burger Kingillä panostamme siihen, että meillä on töissä porukkaa, jonka kanssa on hyvä olla. Tarjoamme sinulle paitsi mahdollisuuden ottaa tulosvastuuta myös viihtyä hyvässä seurassa työajalla - kaikkien muiden hyvien tyyppien kanssa.

Olemme ylpeitä C.A.R.E.-arvoistamme:

C onnect– Olemme aidosti läsnä toisillemme ja asiakkaillemme.

A ppreciate – Meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä. Rohkaisemme avoimuuteen. Arvostamme toisiamme ja näytämme sen.

R espect – Noudatamme yksilöinä ja tiimeinä yhdessä sovittuja pelisääntöjä. Kunnioitamme brändiä ja asiakkaita.

E veryone –Välitämme itsestämme ja toisistamme. Kingijengi on kaikille.

Mitä päälliköltä odotetaan?

Haemme ennen kaikkea rentoa ja avointa tyyppiä, palkkaamme ensisijaisesti asennetta ja perehdytämme osaamista. Työ on hyvin käytännönläheistä, ja johdat toimintaa omalla esimerkilläsi.

Lisäksi toivomme hakijalta seuraavia asioita:

  • Aikaisempi kokemus esihenkilötehtävästä, mieluiten ravintola-alalta.
  • Ymmärrystä liiketoiminnan keskeisistä tunnusluvuista sekä kykyä hallita kokonaisuuksia.
  • Taitoa johtaa ja motivoida tiimiä kohti yhteisiä tavoitteita.
  • Innostunutta asennetta, joka tarttuu sekä henkilöstöön että asiakkaisiin.
  • Tarkkaa silmää yksityiskohdille ja sitoutumista noudattamaan korkeita laatustandardeja
  • Erinomainen ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky kiireisissä tilanteissa.
  • Riittävä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito, jotta pystyt toimimaan kaksikielisen työyhteisön esihenkilönä.
  • Kykyä käyttää eri IT-järjestelmiä, joiden avulla työ on sujuvampaa.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oy:n alaisuuteen.

**Oletko etsimämme tyyppi? Hae meille hommiin oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. **

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Fast Food Oy
Restel Fast Food Oy

Burger King on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista. Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Tutustu yritykseen