Muroleen Kesäkahvilaan töihin!

Muroleen Kesäkahvilaan töihin!

Miltä kuulostaisi viettää kesä kokkaillen ja nauttien laineiden liplatuksesta? Muroleen kotisataman kauniissa maisemissa sijaitsee Muroleen Kesäkahvila, jonne etsitään nyt kokkeja, tarjoilijoita, blokkareita ja keittiöpäällikköä.

Tarjoamme sinulle kivan kesätyön mahtavassa porukassa, mahdollisuuden oppia uutta ja kilpailukykyisen palkan. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja jatkuvat elokuun puolelle. Tervetuloa nauttimaan pitkästä kuumasta kesästä ja kauniista järvimaisemista Ruovedelle!

Lue lisää ja tule viettämään ihana kesä Muroleen Kesäkahvilassa!

Hae nopeasti rekrybotin kautta

Työtehtävät Muroleella

Mitä erilaisia työtehtäviä Muroleen Kesäkahvilassa on tarjolla? Tsekkaa alta ja hae!

Kokki

Kokki

Edellytämme kokin työtehtävään alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta keittiötyöskentelystä. Toivomme, että olet innokas ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on reipas ote työntekoon sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin.

Hae tästä!
Pizzakokki

Pizzakokki

Toivomme pizzakokilta jo hieman aiempaa kokemusta pizzojen valmistuksesta. Kassataidot ovat plussaa, sillä työhön kuuluu myös tilausten vastaanottaminen ja rahastusta. Arvostamme valmiutta työskennellä tarvittaessa myös kahvilan keittiön puolella.

Hae tästä!
Aputyöntekijä / blokkari

Aputyöntekijä / blokkari

Sinulla voi jo olla kokemusta tai voit vasta olla ottamassa ensiaskelia ravintola-alalla, sillä ratkaisevinta on innokkuus ja hymyilevä palveluasenne. Työhösi kuuluu mm. astioiden keräämistä, pöytien siivousta ja avustavia keittiötehtäviä.

Hae tästä!
Tarjoilija

Tarjoilija

Etsimme aidosti asiakaspalveluhenkistä, positiivista ja reipasta tarjoilijaa, joka on valmis kohtaamaan päivittäin paljon kävijöitä. Huolehdit, että asiakkailla on aina kesäinen ja hyvä fiilis, vaikka sadekuuro joskus pääsisikin yllättämään.

Hae tästä!
Keittiöpäällikkö

Keittiöpäällikkö

Keittiöpäällikkönä johdat Kesäkahvilan ja Pizzeria Helmen päivittäistä toimintaa. Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä ja halua kehittää toimintaa. Hallitset itsenäisen työskentelyn ja ratkot ongelmia omatoimisesti.

Hae tästä!

Katso kaikki Muroleen Kesäkahvilan avoimet työpaikat

Muroleen Kesäkahvila
Muroleen KesäkahvilaMuroleen Kesäkahvila sijaitsee Ruovedellä kauniissa maisemissa. Kesäkahvila tarjoaa herkkuhetkiä luonnonkauniissa maisemassa ja lepotaukoja pyöräilyn lomassa. Monipuolisesta tarjonnasta löydät herkut nopeaan kahvihetkeen tai reippaaseen ruokailuun!Lue lisää Muroleen Kesäkahvilasta!