Myyjä  10-20h/vko uuteen avattavaan House Itikseen

Myyjä 10-20h/vko uuteen avattavaan House Itikseen

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
2.12.2022

Rakastatko muotia ja ihmisten kanssa työskentelyä? Haluatko olla osa energistä ja hektistä työympäristöä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Hyppää mukaan LPP:n menestystarinaan!

Etsimme aktiivisia ja innokkaita myyjiä uuteen helmikuussa -23 avattavaan Houseen kauppakeskus Itikseen 10, 15 ja 20h/vko sopimuksilla. Myyjänä tehtävänäsi on myydä brändiä ja tuotteita asiakkaille. On erittäin tärkeää, että nautit asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelystä kiireisessä työympäristössä. Myyjänä työskentelet osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti. Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

• Brändin ja tuotteiden myyminen asiakkaille samalla rakentaen kestäviä asiakassuhteita

• Kassatyöskentely tehokkaasti ja vastuullisesti

• Varastotiimin ja visuaalisen tiimin toiminnan tukeminen

• Yhdessä muun tiimin kanssa myymälän tulostavoitteiden saavuttaminen

Toivomme, että olet helposti lähestyttävä ja pysyt rauhallisena sekä ammattitaitoisena kiireisissäkin tilanteissa. Hyvä suomen kielen ja perustason englannin kielen taito ovat vaatimuksia tehtävässä menestymiselle. Työvuorot vaihtelevat monipuolisesti klo 06-21.30 välillä. Pienemmät tuntisopimukset sopivat hyvin opiskelijoillekin. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan 12,09€/h-13,78€/h, riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta. LPP:llä on käytössä työvuorosuunnittelussa 16 viikon tasoittumisjakso.Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuussa 2023.

Innostuitko? Hae meille heti! Valintoja tehdään jo hakuaikana. Toivomme pidempiaikaista sitoutumista työhön.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisesta linkistä Baronan rekrytointijärjestelmän kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa