Myyjä 5-10/vko, uuteen avattavaan Sinsay Stellaan

Myyjä 5-10/vko, uuteen avattavaan Sinsay Stellaan

Sijainti
Mikkeli
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.4.2024

Rakastatko muotia ja ihmisten kanssa työskentelyä? Haluatko olla osa energistä ja hektistä työympäristöä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Hyppää mukaan LPP:n menestystarinaan!

Etsimme aktiivisia ja innokkaita myyjiä uuteen toukokuussa kauppakeskus Stellaan avattavaan Sinsayn myymälään 5 h/vko ja 10 h/vko sopimuksilla. 10 h/vko sopimukset ovat määräaikaisia 20.5.-20.10.2024 ja 5h /vko sopimukset toistaiseksi voimassaolevia työsuhteita.

Myyjänä tehtävänäsi on myydä brändiä ja tuotteita asiakkaille. On erittäin tärkeää, että nautit asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelystä kiireisessä työympäristössä. Myyjänä työskentelet osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti. Toivomme, että sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, mutta myös hyvällä asenteella pärjäät.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

• Brändin ja tuotteiden myyminen asiakkaille samalla rakentaen kestäviä asiakassuhteita

• Kassatyöskentely tehokkaasti ja vastuullisesti

• Varastotiimin ja visuaalisen tiimin toiminnan tukeminen

• Yhdessä muun tiimin kanssa myymälän tulostavoitteiden saavuttaminen

Toivomme, että olet helposti lähestyttävä ja pysyt rauhallisena sekä ammattitaitoisena kiireisissäkin tilanteissa. Hyvä suomen kielen ja perustason englannin kielen taito ovat vaatimuksia tehtävässä menestymiselle. Työvuorot vaihtelevat monipuolisesti klo 06-21 välillä. Pienemmät tuntisopimukset sopivat hyvin opiskelijoillekin. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan 12,12-13,76€/h, riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään toukokuun alussa perehtymällä työtehtäviin. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Innostuitko? Hae meille heti! Valintoja tehdään jo hakuaikana. Toivomme pidempiaikaista sitoutumista työhön.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisesta linkistä Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Käsittelemme vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointi
Baronan rekrytointi
LPP Finland Oy
LPP Finland Oy

Polish clothing chain LPP entered the Finnish market in 2019, opening simultaneously five clothing stores in Tripla shopping mall. The company represents such popular and recognizable brands as RESERVED, CROPP, HOUSE, MOHITO and SiNSAY. Today LPP SA sells their own clothing brands in more than 20 countries over Europe, Asia and the Middle East. For more information please visit LPP’s website.