Myyjä, K-Supermarket Tarmola 30h

Myyjä, K-Supermarket Tarmola 30h

Sijainti
Porvoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
1.12.2022

Haetaan myyjää upeaan K-Supermarket Porvoon rentoon ja hauskaan työpaikkaan!

Myyjän tehtäviin kuuluu kassatyöskentely, tavaroiden hyllytys ja muut yleiset kaupan avustavat tehtävät. Myymäläympäristössä kun toimitaan, tulee aina olla valmis myös asiakaspalvelutilanteisiin. Myyjän työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työtehtävässä odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta otetta työhön. Emme vaadi aikaisempaa kaupanalan kokemusta sillä perehdytämme tarvittaessa tehtävään. Työtehtävät painottuvat kassatyöhön. Arvostamme myös ruotsinkielen osaamista.

Työtä tehdään kaupan aukioloaikojen puitteissa ma-pe klo 6-22 la klo 7-22 ja su klo 9-22. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Tulet siis työskentelemään vakituisena työntekijänä Baronan kirjoilla K-Supermarket Tarmolan toimipisteessä.

Pääset toimimaan kaupan alan monipuolisessa ympäristössä, ja tulet tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. K-Supermarket Tarmola haluaa tarjota työntekijöille viihtyisän työilmapiirin ja pitävät huolen, että pääset hyvin mukaan alusta asti.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30h/viikko
  • Työsuhdemuoto: Vakituinen
  • Palkkaus: Kaupan TES

Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Vastaathan myös lomakkeella olevaan videokysymykseen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pt-kaupan rekrytointitiimi
Pt-kaupan rekrytointitiimi