Myyjä, keikkatyö, osa-aikatyö, Kyrönmaa & Laihia

Myyjä, keikkatyö, osa-aikatyö, Kyrönmaa & Laihia

Sijainti
Laihia, Isokyrö
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
29.1.2023

Hei sinä reipas ja asiakaspalveluhenkinen tekijätyyppi - me tahdomme sinut! Haemme työntekijöitä työskentelemään asiakkaillamme myynnin ja asiakaspalvelun pariin Laihian ja Kyrönmaan alueelle. Baronan työntekijänä voit työllistyä joustavasti keikkaillen tai osa-aikaiseksi työntekijäksi. Tämä työ sopii loistavasti esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohelle.

Myyjän työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat aamusta iltaan ja arkeen sekä juhlaan.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden tehdä töitä monissa eri yksiköissä, joten pääset tutustumaan erilaisiin kauppoihin ja saat samalla monia uusia työkavereita. Olethan valmis työskentelemään eri yksiköissä Laihian ja Kyrönmaan alueella. Halutessasi voit ottaa vastaan vuoroja myös Vaasasta.

Keikkatyö vaatii, että olet käytettävissä vuoroihin lyhyelläkin varoitusajalla, sillä keikkalaisia hälytetään usein vuoroihin esimerkiksi kiireavuksi tai sairauslomia paikkaamaan. Hyvin työnsä hoitavien työntekijöiden kanssa on mahdollista sopia myös pidempiaikaisista työsopimuksista.

Hakijan eduksi katsotaan:

• aiempi kokemus kaupanalan työtehtävistä tai asiakaspalvelutyöstä

• pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi (ja ruotsiksi)

• veikkausosaaminen

• hyvä paineen- ja stressinsietokyky

• täysi-ikäisyys ja oma auto käytettävissä

Ratkaisevaa on kuitenkin joustava ja positiivinen asenne sekä halu oppia uutta!

Työsopimus solmitaan Baronan kanssa ja toivomme että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian. Me tarjoamme Sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva asiakaspalvelija, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löytyessä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa