Myyjä kylpymaailmaan Bauhaus Vantaa

Myyjä kylpymaailmaan Bauhaus Vantaa

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Etsimme reippaalla meiningillä varustettua MYYJÄÄ KYLPYMAAILMAAN osaksi BAUHAUS Vantaan porukkaa. Jos asiakaspalvelu ja monipuolinen työ saa sinutkin innostumaan, voit olla juuri sopiva tekijä tähän tehtävään.

Edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen ja palvelet asiakkaan aina parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuun saakka. Kokemus kaupan alan tehtävistä, asiakaspalvelu- ja myyntityöstä sekä myytävistä tuotteista auttaa sinua tehtävässäsi, mutta tärkeintä on kuitenkin aurinkoinen ja aktiivinen palveluasenne, sekä halu oppia. Edellytämme lisäksi valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi. Työ BAUHAUSissa on vaihtelevaa ja monipuolista, eikä yksikään päivä ole taatusti samanlainen!

Toivomme sinulta kokemusta kylpyhuoneiden myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Kylpyhuonekalusteiden tuotetuntemus, sekä kokemus 3D-suunnittelusta (esim. Winner-ohjelmisto) on tehtävässä eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen meille hakiessasi. Saat perehdytykseesi työkaverien täyden tuen!

Tarjoamme vakituisen työpaikan, 30h/vko vakavaraisessa kansainvälisessä kaupan alan yrityksessä, sekä mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä innostavien asiakaskohtaamisten parissa.

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kylpymaailman myyjä!

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua ja paikat täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Bauhaus Vantaa
Bauhaus Vantaa

BAUHAUS on vuonna 1960 perustettu tavarataloketju, jolla on yli 270 tavarataloa 19:ssä Euroopan maassa. Suomessa tavarataloja on kuudella paikkakunnalla ja tavaratalojen lisäksi verkkokauppa. Valikoimastamme löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. BAUHAUSissa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen, sillä työmotivaatiolla, osaamisella ja työtyytyväisyydellä on merkittävä rooli BAUHAUSin menestyksessä. Meillä pääsee työskentelemään kansainvälisesti aktiivisessa ja jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä joka päivä.