Myyjä MOI Mobiili myyntipiste Oulu

Myyjä MOI Mobiili myyntipiste Oulu

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
23.6.2024

Haussa tuloshakuinen ja tavoitteellinen myyntityö? Huippua! Meillä on paikka juuri sinulle. Moi Mobiili Oy etsii innokkaita myyntineuvottelijoita Prisman uusiin toimipisteisiin. Kokemuksen sijaan tärkeintä on asenne, sillä koulutamme ja perehdytämme uudet tekijät tehtäväänsä.

Mitä tarjoamme sinulle

Pääset mukaan uuden konseptin myyntipisteeseen palvelemaan Prismassa asioivia asiakkaita puhelimien ja puhelintarvikkeiden sekä liittymien valitsemiseen liittyvissä asioissa. Autamme asiakkaita puhelimen käyttöönotossa ja käytössä. Asiakaskohtaamisissa saavat näkyä henkilökohtaiset vahvuutemme ja olemmekin ylpeitä sitä, että meillä kaikki saavat olla yksilöitä. Haluamme jättää henkilökohtaisella palvelulla aidon muistijäljen asioinnista. Perusolemuksemme on reipas ja valpas sekä paiskimme hommia pilke silmäkulmassa. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme positiivisesta työilmapiiristä myös oman tiimin parissa. Meillä on töissä hauskaa ja se saa näkyä myös asiakkaillemme!

Miten me palvelemme ja myymme?

Olemme pisteellä asiakasta varten ja autamme heitä puhumalla asioista asiakaslähtöisesti ja ymmärrettävästi. Käymme asiakkaalle merkittävät tekniset asiat ymmärrettävästi läpi ja huolehdimme, että asiakas on tyytyväinen valintoihinsa. Meillä on korkea asiakastyytyväisyys ja se syntyy aina aidolla, huolellisella ja asiantuntevalla palvelulla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset auttamaan asiakkaamme persoonallisella, asiantuntevalla ja ratkaisukeskeisellä palvelullasi. Saat myös mahdollisuuden jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen innostuneessa porukassa. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen (30–37,5h/vko). Työaika sijoittuu pääsääntöisesti kello 10–19 välille. Työvuoroja on myös viikonloppuisin. Tarjoamme ison yrityksen hyvät etenemismahdollisuudet ja henkilöstöedut mm. Puhelin-, työsuhdepyörä-, liikunta- ja virkistysedut.

Palkkaasi pääset vaikuttamaan omalla työlläsi. Tehtävässä on pohjapalkka, jonka päälle maksamme myyntiprovisiota myyntiesi mukaan. Ansaitset kuitenkin aina vähintään ICT TES:n mukaisen takuupalkan 13,04/h. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot.

Koulutamme sinut tehtävään. Timanttinen asenne ja halu menestyä myyjänä riittää!

Innostuitko? Laita hakemus sisään pikaisesti, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä ja tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Moi Mobiili Oy
Moi Mobiili Oy

Moi Mobiili on suomalainen palveluoperaattori, joka toimii DNA:n mobiiliverkossa. Moi liittymien myynti alkoi toukokuussa 2016 ja vuodesta 2019 alkaen Moi on ollut DNA:n omistuksessa. Moin tavoitteena on tarjota asiakkailleen jatkuvasti markkinoiden edullisimmat ja joustavimmat liittymäpalvelut. Yrityksen moderni palvelualusta on luotu asiakaslähtöisen toimintamallin varmistamiseksi.

Tutustu yritykseen