Myyjä Polarn O. Pyretille

Myyjä Polarn O. Pyretille

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Etsimme lastenvaateliike Polarn O. Pyretin myymälään tarvittaessa töihin kutsuttavaa myyjää.

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se, mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli PO.P:n filosofia sopii omaasi ja haluat työskennellä laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä. Jos siis haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, tämä saattaa olla juuri sinua varten. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa.

Työsuhde on keikkatyösuhde ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1. Työtunteja on tarjolla satunnaisesti, loma-aikoina töitä saattaa olla enemmänkin. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaan, painottuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Myymälä sijaitsee kauppakeskus Espenissä.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä. Pystythän palvelemaan asiakkaita sujuvasti niin suomen kuin ruotsin kielellä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisesta linkistä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Matilda/Barona Vaasa
Matilda/Barona Vaasa