Myyjä, Relove Stocka Tampere 37,5h/vko

Myyjä, Relove Stocka Tampere 37,5h/vko

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.8.2022

"Koska kierrättäminen on kaunista." Etsimme myyjiä uuteen marraskuussa avattavaan Reloven second hand- myymäläämme Tampereen Stockmannille. Mikäli siis jaat arvomme vastuullisuudesta, elämyksellisyydestä sekä lempeydestä ja olet persoonaltasi aito asiakaspalvelija, hae mukaan sydämelliseen ja asiantuntevaan joukkoomme!

Relove on laadukas second hand -liike, jossa asiakkaat pääsevät tutustumaan viimeisimpiin trendituotteisiin ja vintage-luomuksiin. Liikkeiden yhteydessä toimii myös elämyksellinen kahvila.

Myyjänä pääset nauttimaan asiakaskohtaamisista kassapisteellä ja myymälän puolella sekä hoitamaan asiakkuuksia, esillelaittoa, järjestelyä ja vaatteiden höyryttämistä. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat työn parhaat puolet; ihanat asiakkaat, lämmin ja kannustava työilmapiiri sekä sydämelliset kollegat.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, mieluiten muodin alalla. Haluamme, että innostut asiakastyössä ja luot elämyksellisiä hetkiä asiakkaillemme. Odotamme sinulta myös tarkkuutta, myyntitaitoja, itsenäistä otetta työskentelyyn ja rohkeutta asiakaskontakteihin.

Etsimme kokoaikaisia myyjiä 37,5 h /vko. Työvuorot sijoittuvat 07-21 väliselle ajalle maanantaista sunnuntaihin. Työsuhde solmitaan Reloven kanssa. Toivomme, että pääset aloittamaan perehdytysvuoroilla joustavasti jo marraskuun alussa.

Kuulostaako aivan sinun näköiseltäsi työltä? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon valitut henkilöt saavat sähköpostiin kutsun videohaastattelukierrokselle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Relove Oy
Relove Oy

Relove on uuden elämän, ihastumisen ja rakkauden kohtaamispaikka! Vuonna 2016 ovensa avannut second hand -pioneeri Relove tarjoaa kokonaisvaltaisia ja vastuullisia elämyksiä kaikille aisteille. Reloven liikkeiden second hand -puolelta voi tehdä laadukkaita löytöjä aina viimeisimmistä trendituotteista upeisiin designer-löytöihin & vintage-luomuksiin, ja kahvilassa tarjoillaan aamiaista, brunssia ja lounasta viikon jokaisena päivänä. Pääset työskentelemään kanssamme vastuullisen muodin parissa sekä nauttimaan huipputyyppien seurasta! Meille kierrätetty on arvokkaampi kuin uusi, ja elämyksellisyys ja lempeys ovat Reloven tärkeimpiä arvoja. Löydät Reloven konseptiliikkeet Helsingistä Töölöntorilta, Punavuoresta sekä Stockmann-tavaratalon 3. kerroksesta, ja marraskuussa 2022 löydät Reloven konseptiliikkeen myös Tampereen Stockmann-tavaratalon 3. kerroksesta! Koska kierrättäminen on kaunista!