Myyjä Relove Töölö

Myyjä Relove Töölö

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.3.2023

"Koska kierrättäminen on kaunista." Etsimme second hand -myyjää Reloven Helsingin Töölön second hand -myymälään. Mikäli siis jaat arvomme vastuullisuudesta, elämyksellisyydestä sekä lempeydestä ja olet persoonaltasi aito asiakaspalvelija, hae mukaan sydämelliseen ja asiantuntevaan joukkoomme!

Relove on laadukas second hand -liike, jossa asiakkaat pääsevät tutustumaan viimeisimpiin trendituotteisiin ja vintage-luomuksiin. Liikkeiden yhteydessä toimii myös elämyksellinen kahvila.

Relovessa työpäivät ovat ihanan vauhdikkaita. Second hand -myyjänä pääset nauttimaan asiakaskohtaamisista kassapisteellä ja myymälän puolella sekä hoitamaan asiakkuuksia, asiakkuuksien myyntijaksojen eri työvaiheita kuten esim. esillelaittoa, järjestelyä ja vaatteiden höyryttämistä. Työtehtäviin kuuluu myös roudailua sekä second hand –hinnoittelua. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat työn parhaat puolet; ihanat asiakkaat, lämmin ja kannustava työilmapiiri sekä sydämelliset kollegat.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, mieluiten muodin alalla. Haluamme, että innostut asiakastyössä ja luot elämyksellisiä hetkiä asiakkaillemme. Odotamme sinulta myös tarkkuutta, myyntitaitoja, itsenäistä otetta työskentelyyn ja rohkeutta asiakaskontakteihin.

Työtunnit ovat 20h/vko ja työvuorot sijoittuvat 07-21 väliselle ajalle maanantaista sunnuntaihin. Työsuhde solmitaan Reloven kanssa. Toivomme, että pääset aloittamaan perehdytysvuoroilla mahdollisimman pian. Palkkaus kaupan TES B1 (12,09-13,78€/h).

Kuulostaako aivan sinun näköiseltäsi työltä? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valintoja heti, kun sopiva henkilö löytyy. Jatkoon valitut henkilöt saavat sähköpostiinsa kutsun videohaastatteluun.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Relove Oy
Relove Oy

Reloven missiona on tehdä second hand -tuotteiden ostamisesta ja myymisestä vaivaton, kaunis ja ennen kaikkea kokonaisvaltainen elämys. Relove on second hand -tuotteiden myynnin inspiroiva edelläkävijä jo vuodesta 2016 alkaen, jolloin perustimme ensimmäisen kivijalkaliikkeemme urbaanin Töölön sydämeen. Elämyksellisyys ja kiireettömyys ovat Reloven tärkeimpiä arvoja, jotka korostuvat myös kahvilan tunnelmassa. Suosimme valikoimissamme lähituottajia sekä ympäristölle lempeämpiä vaihtoehtoja. Tahtotilamme on kasvattaa kiertotalouden liiketoimintaa olemalla korkeatasoisen second hand -konseptin suunnannäyttäjä, ja inspiroida sekä ohjata kuluttajia entistä vastuullisempien valintojen pariin – asiakas on keskiössä kaikessa tekemisessämme. Kahvilamme visiona on luoda kokonaisvaltainen, yllättävä ja aina uutta luova keidas, jossa kohtaamiset ja terveelliset makuelämykset ovat keskiössä.