Myyjä, S-market Laajasalo, Helsinki, HOK-Elanto

Myyjä, S-market Laajasalo, Helsinki, HOK-Elanto

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
9.10.2022

S-MARKET – Ruokaa koko sydämellä! HOK-Elannon S-market-ketjussa on 65 myymälää, joissa työskentelee noin 1650 ammattiylpeää asiakaspalvelun ammattilaista monipuolisissa työtehtävissä. Myymälät ovat siistejä ja ruokatorilta voi ostaa esim. tuoretta kalaa, monipuolisia valmisruokia ja grillituotteita. Ketjussa panostetaan erityisesti tuoretuotteiden laatuun, valikoimiin ja saatavuuteen sekä huomioivaan asiakaspalveluun. Uudistamme parhaillaan ketjumme myymälöitä vastaamaan asiakkaidemme odotuksia entistäkin paremmin.

Haemme jo vastuutaitoista, tai vastuurooliin perehtymisestä kiinnostunutta myyjää kaupan työtehtäviin vakituiseen työsuhteeseen S-market Laajasaloon 30h/vko sopimuksella. Työtehtävät sisältävät työskentelyä kassalla, eri tuoteryhmissä sekä ruokatorilla. Tehtäviin kuuluu myös kassa-, ja vuorovastaavan vuoroissa toimiminen.

Myymäläpäällikkö Henri Kaksonen toivottaa tiimiinsä tervetulleeksi reippaan ja positiivisen henkilön, joka on avarakatseinen oppimaan kaikenlaisia työtehtäviä. S-market Laajasalossa on helposti lähestyttävä henkilökunta josta huokuu hyvä asenne ja fiilis, sekä kiva tuttu asiakaskunta!

S-market Laajasalo palvelee ma-la 6.30-23 ja su 8-23.

Toivomme:

 • aikaisempaa kokemusta pt-myyjän tehtävistä, ja kokemusta, tai halua toimia vuorovastaavana
 • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimia tiimissä
 • mahdollisuutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa arkisin ja viikonloppuisin
 • aurinkoista, esimerkillistä ja huomioivaa asiakaspalveluasennetta
 • odotamme sinulta 18 vuoden ikää

Tarjoamme:

 • haasteellisen ja monipuolisen työn
 • kivat työkaverit
 • vakituisen työsuhteen
 • HOK-Elannon kilpailukykyiset henkilökuntaedut

Työtehtävän tiedot:

 • Sopimustunnit: 30h / vko
 • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon S-market-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
HOK-Elanto
HOK-Elanto

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 650 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6500 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 350 toimipaikassa. http://www.hok-elanto.fi