Myyjä, Sale Ruka

Myyjä, Sale Ruka

Sijainti
Kuusamo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2023

Oletko asiakaspalveluhenkinen tekijätyyppi, jonka hymy pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko työstä ihmisten kanssa? Onko sinulla jo entuudestaan kokemusta kaupan alalta? Jos vastasit johonkin kysymyksistä kyllä, voit olla meidän etsimämme työntekijä! Haemme MYYJÄÄ Sale Rukalle

Myyjän työtehtävä kattavat laajan kokonaisuuden kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä.

Työsopimus tehdään Koillismaan Osuuskaupan kanssa, työaika 30 tuntia/viikko.

Hakijan eduksi katsotaan:

• Aiempi kokemus kaupan alalta

• Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä

• Suomen kielen taito

• Veikkausosaaminen

• Joustava, oma-aloitteinen ja positiivinen asenne

• Hyvä paineen- ja stressinsietokyky

Jos sinulla ei ole vielä kokemusta kaupan alalta tai veikkausosaamista, hae silti rohkeasti, jos koet olevasi hyvä asiakaspalvelija!

Koillismaan Osuuskauppa tarjoaa sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan, Koillismaan Osuuskaupan hyvät henkilökuntaedut sekä mukavat työkaverit.

Etsimme kesätyöntekijän lisäksi myös vuorotteluvapaan sijaista. Kysy tarkemmin myös tästä! Kesätyön jälkeen myös pidempi sijaisuus on mahdollinen.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva asiakaspalvelija, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset. Paikka täytetään heti oikean henkilön löytyessä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa