Myyjä, Stadium Outlet, Joensuu

Myyjä, Stadium Outlet, Joensuu

Sijainti
Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Sinä aktiivisesta elämästä innostuva, energinen myyjä! Nautitko myymisestä hymy huulilla? Oletko innokas oppimaan uutta myymälätyöstä ja urheilutuotteista?

Oletko myynnistä ja asiakaspalvelusta innostuva henkilö, jolla on annettavaa esimerkiksi lajiosaamiseen tai rakkaaseen harrastukseen liittyen?

Etsimme asiakkaallemme Stadium Outlet -myymälään Joensuuhun motivoituneita, asiakaspalvelullisia ja kokeneita myyjiä, joilla on halu etsiä asiakkaan tarpeeseen ne sopivimmat tuotteet. Työssä pääset olemaan oma-aloitteinen, ja varmistat asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun aktiivisuudellasi ja ystävällisyydelläsi. Joukkueen kanssa opit hurjaa vauhtia uutta, mutta toivomme että sinulla on jo jonkin verran kokemusta myymälätyöstä.

Toivomme, että sinulta löytyy seuravia ominaisuuksia:

  • Kiinnostus ihmisiin ja asiakkaisiin
  • Ratkaisukeskeinen ja positiivinen ajattelumalli
  • Itsenäisyys, energisyys ja aktiivisuus
  • Halu oppia ja kehittyä jatkuvasti
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • Asiakaslähtöisyys, ystävällisyys ja palveluhenkisyys
  • Yhteistyökyky ja taito jakaa omaa osaamistaan

Pääset työskentelemään koko myymälässä, toimit osana tiimiä vaihtelevissa työtehtävissä, kuten vaatteiden, kenkien ja urheilutuotteiden myyjänä, kassalla sekä tuotteiden purkamisen ja täytön parissa. Työ on monipuolinen ja vaatii herkkää pelisilmää koko joukkueelta. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen.

Työnantajana toimii Barona. Kyseessä on määräaikainen työ ajalla 3.10-23.10.2022. Työtunteja 20h/viikko.  Palkkaus on kaupan Tes: in mukaan.

Työt alkavat perehdytyksellä, jonka jälkeen olet valmis hyppäämään Stadiumin tiimiin mukaan.

Hae mukaan aktiiviseen joukkueeseemme! Toimi nopeasti, sillä järjestämme haastatteluita jo hakuaikana.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Stadium Outlet joensuu
Stadium Outlet joensuu

Stadium Outlet on Stadium-konserniin kuuluva konsepti, joka tarjoaa urheiluvarusteita ja -vaatteita edullisesti. Stadium Outletista löydät muun muassa edullisia tennareita, urheiluvaatteita, juoksukenkiä, alusvaatteita ja paitoja. Meillä ostat aina edullisesti! Tervetuloa Stadium Outletiin!

Tutustu yritykseen