Myyjä, Tokmanni Porttipuisto 30h

Myyjä, Tokmanni Porttipuisto 30h

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
2.12.2022

Hohoi sinä reipas ja oma-aloitteinen tyyppi pääkaupunkiseudulla! Oletko etsimässä mukavaa työtä asiakaspalveluympäristöstä? Haemme nyt Porttipuiston Tokmannille määräaikaisia myyjiä. Tokmanni on monelle suomalaiselle tuttu, Suomen johtava halpakauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan tuotevalikoiman lähes 200 myymälässä ympäri Suomea. Olemme etsimässä nyt useita energisiä ja oma-aloitteisia myyjiä asiakaspalvelutehtäviin.

Etsimme Porttipuiston Tokmannille asiakaspalveluhenkistä ja reipasta myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen 30h/vko. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, mutta tulet työskentelemään Tokmannin toimipisteessä. Työtä on mahdollisuus jatkaa määräaikaisuuden jälkeen.

Tokmanni Porttipuiston työtehtävä on määräaikainen 31.3.2023 saakka. Työn aloitus mahdollisimman pian. Mahdollisuus sopimuksen jatkamiseen määräaikaisuuden jälkeen.

Tehtäviin kuuluu kassatyöskentely, kuorman purku, hyllyttäminen ja asiakaspalvelu. Toivomme sinulta valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyvää fyysistä kuntoa sekä ystävällisyyttä ja reipasta työotetta. Aikaisempi kokemus kaupan alan töistä katsotaan eduksi, mutta koulutamme sinut tarvittaessa työtehtäviin.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemusta mahdollisimman pikaisesti. Käymme hakemuksia läpi ja teemme valintoja jo hakuaikana. Vastaathan hakulomakkeella olevaan videokysymykseen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Kaupan rekrytointitiimi
Barona Kaupan rekrytointitiimi