Myyjä vakituiseen työsuhteeseen Jula Finland Oy:n uuteen tavarataloon, Vaasa.

Myyjä vakituiseen työsuhteeseen Jula Finland Oy:n uuteen tavarataloon, Vaasa.

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Suomen ensimmäinen Jula avataan Vaasaan syksyllä 2022 – tule kanssamme huipputiimiin rakentamaan uutta ja olemaan osa Suomen Julan menestystarinaa! Etsimme 10-15 asiakaspalveluhenkistä ja ahkeraa työntekijää myyjän työtehtäviin. Työt alkavat syyskuun alussa kattavalla perehdytyksellä, jonka aikana pääset vierailemaan Julan yksiköihin Ruotsissa.

Haemme Julan uuteen tavarataloon Vaasaan vakituisia työntekijöitä kokoaikaisiin sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin. Perehdytysjakson jälkeen alkaa myymälän rakentaminen – ja tähän hommaan tarvitaan mukaan jokaisen työntekijän arvokas työpanos ja ideat. Tavaratalo sijaitsee Vaasan keskustan tuntumassa.

Millainen on Julan myyjän työnkuva?

Julan myyjän työnkuvaan kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelua, myyntiä, kassatyötä sekä hyllyttämistä. Tämä työ sopii sinulle, mikäli nautit sosiaalisesta työstä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen kuin edellinen. Julan tuotevalikoimaan kuuluu kattava määrä tuotteita, joten tässä työssä pääset myös rakentamaan erilaisia kampanjoita, toteuttamaan tuotteiden esillepanoa ja kartuttamaan omaa tuotetietoisuuttasi. Olethan reipas ja oma-aloitteinen tyyppi, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä?

Tavaratalo on auki viikon jokaisena päivänä, joten olethan valmis työskentelemään kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Minkälaista työystävää etsimme iloiseen joukkoomme?

Julalaiseksi sopii innokas, joustava ja energinen palvelualtis myyjä, joka haluaa oppia uutta ja kehittyä työssään. Tässä tehtävässä loistaa tekijä, joka nauttii intensiivisestä ja fyysisestä työstä muuttuvassa työympäristössä. Aiempi kaupan alan koulutus ja/tai työkokemus sekä mahdollinen tuoteosaaminen Julan tuotevalikoiman tuotteista katsotaan hakijan eduksi. Pystythän palvelemaan asiakkaita sujuvasti niin suomen kuin ruotsin kielellä.

Mitä Jula tarjoaa sinulle?

Jula tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan Julan ensimmäistä Suomessa sijaitsevaa yksikköä alusta alkaen ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Saat tueksesi rennon ja luottamuksellisen työporukan, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja loistaa työssään. Meille on tärkeää, että työntekijät nauttivat työstään ja meille kaikki on mahdollista, kun tähtäämme yhdessä korkeammalle.

Tarjoamme sinulle myös:

  • Monipuoliset työtehtävät
  • Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
  • Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
  • Hyvän henkilökunta-alennuksen, liikuntaedun sekä kattavan työterveyden
  • Loistavan tiimin antamaan tukea ja palautetta työssäsi – Julalla on töissä mahtavia tyyppejä ja vastassasi on kansainvälinen yhteisö.
  • Rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.5.2022. Aloitamme hakemusten läpikäynnin sekä haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 9-16 Baronan rekrytointikonsultti Matilda Viitasalo puhelimitse numerosta +358 45 7881 5373 tai sähköpostitse matilda.vahakangas@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jula Finland Oy
Jula Finland Oy

Välkommen till Jula! Jula tarjoaa ”tee-se-itse” ihmisille laajan valikoiman tuotteita niin kotiin, puutarhaan kuin vapaa-aikaankin. Yksinkertainen arki, aktiivinen ja nautinnollinen elämä sekä yhdessä tekemisen voima. Näistä on Jula tehty. Uskomme, että yhdessä voimme luoda juuri sinun näköisesi elämän! Toiminta alkoi Ruotsissa 1979 suomalaisillekin tuttujen klapikoneiden parista. Siitä lähtien kasvu on ollut huimaa ja nyt Jula-perheen löytää niin Ruotsista, Norjasta, Puolasta sekä pian myös Suomesta!