Myyjäksi Alkoon!

Myyjäksi Alkoon!

Sijainti
Lahti, Asikkala, Heinola
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Oletko vastuullinen työntekijä? Työskenteletkö hyvällä fiiliksellä? Sinussa saattaa olla ainesta Alkon työntekijäksi! Haemme KASSATYÖNTEKIJÖITÄ tekemään keikkatyötä Alkon myymälöihin Lahteen, Heinolaan ja Asikkalaan!

Alkon kassalla pääset vastuulliseen rooliin laadukkaan asiakaspalvelun pariin. Kohtaat työpäiväsi aikana suuren määrän asiakkaita ja varmistat, että vierailu Alkossa päättyy positiiviseen palvelukokemukseen. Lisäksi vastuullasi on ikärajavalvonnasta huolehtiminen.

Etsimme työntekijöitä tositarkoituksella. Tämä tarkoittaa, että olet kiinnostunut sitoutumaan työskentelyyn pidemmäksi aikaa, ja keikkaluontoinen työ sopii elämäntilanteeseesi hyvin. Joustavuus on tässä työssä valttia! Pääset työskentelemään useissa eri toimipisteissä, joten toivomme, että sinulla on valmiudet tehdä vuoroja koko  alueella. Kassajärjestelmä on kaikissa myymälöissä toki sama, mutta on tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi vaihtuvissa ympyröissä ja uusien työkavereiden kanssa. Aiempi kokemus kassatyöskentelystä on edellytys tähän tehtävään. Alkolta saat hyvän perehdytyksen työhösi.

Keikkatyöntekijänä rakennat oman työvuorolistasi itse: ehdotamme sinulle vapaita työvuoroja, ja valitset itse mitkä niistä otat vastaan. Vuoroja on tarjolla kaikkina viikonpäivinä, mutta suurin osa niistä sijoittuu pe-la välille sekä juhlapyhiin ja iltoihin. Olethan siis valmis tarttumaan töihin erityisesti viikonloppuisin! Huomioithan myös, että Alko on työpaikkana savuton. Palkkauksessa noudatamme Alkon omaa työehtosopimusta, ja työsuhde solmitaan sinun ja Baronan välille.

Edellytykset työnsaannille:

  • täysi-ikäisyys
  • suomen kielen taito
  • asiakaspalvelukokemus
  • joustavuus
  • aiempi kassakokemus

Alkoiko kiinnostamaan? Haluamme kuulla sinusta lisää, lähetäthän hakemuksesi pian oheisen linkin kautta!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa