Myyjiä ja asiakaspalvelijoita operaattorialalle, Pirkanmaalle!

Myyjiä ja asiakaspalvelijoita operaattorialalle, Pirkanmaalle!

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Oletko tuloshakuinen henkilö ja kiinnostunut työtehtävistä operaattorialalla myynnin tai asiakaspalvelun parissa? Olitpa vasta urasi alussa tai uusia haasteita etsivä jo rautainen ammattilainen, avullamme voit löytää mielenkiintoista juuri sinulle sopivaa myynti- tai asiakaspalvelutyötä.

Tavoitat kaikki tulevaisuuden myynnin ja asiakaspalvelun työmahdollisuutemme vain yhdellä hakemuksella! Ilmoita itsestäsi,

Motivoitunut myyjä ja asenteellinen asiakaspalvelija

Etsimme tuloshakuisia, myyntihenkisiä tekijöitä Pirkanmaalle. Kauttamme löydät kokoaikaiset, osa-aikaiset, vakituiset ja määräaikaiset työmahdollisuudet olitpa missä vaiheessa uraasi tahansa. Jos olet opiskelija, saattaa kauttamme löytyä sinulle töitä opintojen oheen, sekä ensimmäinen työpaikka valmistuttuasi.

Ketä etsimme

Työmahdollisuuksia on tarjolla sekä aloitteleville asiakaspalvelijoille ja myyntitykeille että jo kokeneemmille alan ammattilaisille, jotka haluavat uusia haasteita. Etsimme sinua, jos sinua kiinnostaa työpaikka mielenkiintoisella, ihmisläheisellä ja palkitsevalla alalla. Työmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti puhelinasiakaspalvelusta myymälämyyjän tehtäviin, sekä kuluttaja-asiakkuuksista yritysmyyntiin.

Asenne ratkaisee

Tärkeintä myynti- ja asiakaspalvelutyössä on asenne! Sinulla on edellytykset hyväksi myyjäksi ja asiakaspalvelijaksi, kun olet motivoitunut ja energinen, ongelmanratkaisusta innostuva henkilö, joka haluaa tarjota asiakkaille parhaat ratkaisut heidän ongelmiinsa ja luoda positiivisia asiakaskokemuksia.

Olet tavoitteellinen ja tuloshakuinen ja haluat ehkä vaikuttaa ansioihisi omalla aktiivisuudellasi. Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi jatkuvasti. Asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät vaativat hyvää sosiaalista pelisilmää sekä hymyä, joka välittyy myös henkilölle niin puhelimitse kuin kasvotusten. Riittää kuitenkin, kun olet oma itsesi. Jokaisella on oma myynti- ja asiakaspalvelutyyli, ja sen löytää ja sitä voi kehittää vain palvelemalla asiakkaita.

Kerro meille, mitä olet aiemmin tehnyt ja millaisista myynnin ja/tai asiakaspalvelun tehtävistä olet kiinnostunut tulevaisuudessa. Kauttamme avautuu monenlaisia työmahdollisuuksia, joten kerro meille rohkeasti itsestäsi ja uratoiveistasi.

Yksi hakemus, lukuisia mahdollisuuksia!

Yhdellä hakemuksella tavoitat kaikki kauttamme hakuun tulevat operaattorialan työmahdollisuudet. Täytä hakemus nyt!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa