Myyjiä keikkatyöhön, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi, Kerava

Myyjiä keikkatyöhön, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi, Kerava

Sijainti
Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi, Kerava
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
18.6.2023

Haluaisitko työskennellä Prismassa, S-Marketissa, Alepassa vai Food Market Herkussa – tai vaikka kaikissa? Etsimme keikkailevia hyllyttäjiä, kassa- ja palvelutorimyyijä HOK-Elannon toimipisteisiin pääkaupunkiseudulle.

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja HOK-Elannon kaikissa ketjuissa pohjoisella pääkaupunkiseudulla (Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula). Pystythän työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja mahdollisesti myös lyhyellä varoitusajalla!

Aikaisemmasta päivittäistavarakaupan kokemuksesta on sinulle hyötyä, mutta tarvittaessa voit saada kauttamme koulutuksen tehtävään. Edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito.

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös päivittäistavarakauppaan kuuluvia rutiineita.

Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Aloitus töissä sovittavissa mahdollisuuksien mukaan ja painottuu syksyyn, mutta mukavaa jos olet valmiina töihin mahdollisimman pian!

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Nita Stenman  / Pt-kaupan rekrytointitiimi
Nita Stenman / Pt-kaupan rekrytointitiimi
Yhteydenotot ja kysymykset pt-kauppa@barona.fi /Puhelut arkisin ma-to klo 9-15 +358 44 460 2098pt-kauppa@barona.fi