Myyjiä, Prisma Lippulaiva, Espoo, HOK-Elanto

Myyjiä, Prisma Lippulaiva, Espoo, HOK-Elanto

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
23.1.2022

Seilaa Prisma Lippulaivan matkassa uusiin seikkailuihin! Tule kanssamme tekemään jotakin ihan uutta! Avaamme alkuvuodesta 2022 Prisma Lippulaivan Espoonlahteen kauppakeskus Lippulaivaan. Siksi tarvitsemme kokonaisen Prismallisen reipasta ja uudesta innostuvaa miehistöä!

Etsimme osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin miehistöömme huipputyyppejä erilaisiin myyjän tehtäviin ..

PÄIVITTÄISTAVARAMYYJIÄ

Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi päivittäistavaroiden hyllyttäminen, myymälän ja varaston siisteydestä huolehtiminen ja kassatyö.

KÄYTTÖTAVARAMYYJIÄ

Käyttötavarapuolen myyjille kuuluu vastuu asiakaspalvelusta mm. viihde- ja kodinelektroniikan puolella, leluissa, vaatteissa ja kodinsisustuspuolella. Asiakaspalvelun lisäksi huolehditaan yleisestä myymälän siisteydestä ja työskennellään kassalla.

RUOKATORIMYYJIÄ

Työ ruokatorilla on monipuolista! Ruokatorillamme tärkeintä on asiakaspalvelu, mutta työ on myös tuotteiden esille laittoa, käsittelyä ja valmistusta; kuormien vastaanottoa ja varastonhallintaa. Houkutteleva ruokatori rakennetaan jokaiseen päivään eri tuoteryhmien laajasta valikoimasta. Monipuolisella ruokatorillamme tarjoamme asiakkaille mm. tuoreet kalat, monipuoliset lihat, maukkaat ruuat ja salaatit sekä herkulliset lämpötiskin tuotteet. Kaiken tekemisemme tärkein tavoite on varmistaa asiakkaalle onnistunut ostokokemus.

KASSAMYYJIÄ

Kassalinjastomme henkilökunta koostuu asiakaspalvelun ammattilaisista. Kassamyyjän vastuulla on sujuva ja ystävällinen asiakaspalvelu ja mm. ikärajavalvonta. Kassamyyjämme ovat avainasemassa onnistuneen ostoskokemuksen varmistamiseksi. Työ vaatii tarkkuutta ja usean asian hallitsemista samanaikaisesti. Hymysi ei hyydy kiireessä eikä vaikeissakaan asiakastilanteissa.

INFOTIIMILÄISIÄ

Infotiimiläisemme työskentelevät Prisman infotiskillä auttaen asiakkaitamme mm. asiakasomistajuuteen, S-pankkiin, veikkaukseen ja reklamaatioihin liittyvissä asioissa. Tässä tehtävässä tarvitaan ennen kaikkea ratkaisukeskeistä asennetta, maalaisjärkeä, loistavia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Odotamme sinulta

 • mahdollisuutta ja halua työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina aamuisin, iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä
 • eteenpäin katsovaa asennetta, sitkeyttä ja joukkuepelitaitoja
 • tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittää hyvää ”me”-henkeä
 • ymmärrystä hyvän asiakaspalvelun merkityksestä ja ilon tuottamisesta asiakkaalle
 • halua kehittää omaa osaamistasi mahdollisuutta työskennellä kaikkina myymälän aukioloaikoina niin arkena, viikonloppuna kuin juhlapyhinäkin
 • kokemus asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle

 • työpaikan hyvällä sijainnilla
 • mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti
 • parhaat työkaverit ja palvelut ympärillesi
 • huikeat puitteet ja kattavat HOK-Elannon ja S-ryhmän henkilöstöedut
 • työsopimuksen tuntimäärät vaihtelevat 15h – 37,5h

**Lisätietoja tehtävästä antaa prismajohtaja Kai Narinen p. 010 – 76 57211 ja alkaen 17.01.2022 palvelupäällikkö Mia Valpas-Pajunen p. 010 – 76 57212 **

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta.  Kerro hakemus-lomakkeella, mistä myyjäntehtävästä olet erityisesti kiinnostunut. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Prisma-ketjuun. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
HOK-Elanto
HOK-Elanto

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 600 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa. http://www.hok-elanto.fi