Myyjiä Prisma Lippulaivaan

Myyjiä Prisma Lippulaivaan

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
23.1.2022

Haemme alkuvuodesta 2022 avattavaan Prisma Lippulaivaan myyjiä Baronan kautta määräaikaisiin työsuhteisiin. Prisma Lippulaiva sijaitsee Espoonlahden kauppakeskus Lippulaivassa. Hae mukaan työskentelemään täysin uuteen ja upeaan Prismaan!

Etsimme uuteen Prisma Lippulaivaan myyjiä!

Myyjän työtehtäviin kuuluu onnistuneen asiakaspalvelun lisäksi tehokasta työskentelyä sujuvan arjen varmistamiseksi myymälässä. Työtehtäviisi kuuluu kassalla työskentely. Tehtäviin kuuluu myös hyllytys tai ruokatorilla työskentely. Aiemmista kaupan alan työtehtävistä on sinulle hyötyä, mutta tärkeintä on aito kiinnostus kaupan alalla työskentelyä kohtaan, asiakaspalveluhenkisyys ja oma-aloitteinen työskentelyote!

Pystythän sitoutumaan töihin määräaikaisuuden ajalle 14.2.-30.9.2022.

Töitä on tarjolla 20-30h/vko ja työvuorot sijoittuvat ajalle 05-24. Onhan sinulla on mahdollisuus ja halu työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä!

Tässä työssä sinulle tarjoutuu mahdollisuus tehdä keikkaa kauttamme myös muissa HOK-Elannon ketjuissa sekä mahdollisuus työllistyä HOK-Elannolle vakituisesti määräaikaisen työsuhteen päätyttyä.

Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään 18-vuoden ikää. Tehtävissä palkkaus kaupan alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemus jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Kaupan rekrytointi
Barona Kaupan rekrytointi