Myyjiä Stadium Revontuleen Rovaniemelle, keikkatyö

Myyjiä Stadium Revontuleen Rovaniemelle, keikkatyö

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
28.1.2022

Sinä aktiivisesta elämästä innostuva, energinen myyjä! Nautitko myymisestä hymy huulilla? Oletko innokas oppimaan uutta myymälätyöstä ja urheilutuotteista? Haluatko saada lisätienestiä ja tehdä joustavasti keikkatyötä?

Etsimme asiakkaallemme Stadium -myymälään motivoituneita, asiakaspalvelullisia myyjiä, joilla on halu etsiä asiakkaan tarpeeseen ne sopivimmat tuotteet. Työssä pääset olemaan oma-aloitteinen, ja varmistat asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun aktiivisuudellasi ja ystävällisyydelläsi. Joukkueen kanssa opit hurjaa vauhtia uutta, mutta toivomme että sinulla on jo jonkin verran kokemusta myymälätyöstä.

Haemme lisää myyjiä Rovaniemen Stadium Revontulen keikkapooliin.

Taidot ja vaatimukset:

  • Kiinnostus ihmisiin ja asiakkaisiin
  • Ratkaisukeskeinen ja positiivinen ajattelumalli
  • Itsenäisyys, energisyys ja aktiivisuus
  • Asiakaslähtöisyys, ystävällisyys ja palveluhenkisyys
  • Yhteistyökyky ja taito jakaa omaa osaamistaan

Pääset työskentelemään koko myymälässä, toimit osana tiimiä vaihtelevissa työtehtävissä, kuten vaatteiden, kenkien ja urheilutuotteiden myyjänä, kassalla sekä tuotteiden purkamisen ja täytön parissa. Työ on monipuolinen ja vaatii herkkää pelisilmää koko joukkueelta.

Työnantajana toimii Barona. Työ on keikkaluonteista, joten joustavalla asenteella pääset pitkälle. Työtuntien määrä vaihtelee suuresti myymälän vaihtelevien tarpeiden mukaan.  Voit aina joko etukäteen valita tai hylätä tarjotun työvuoron. Palkkaus on kaupan Tes: in mukaan.

Työt alkavat perehdytyksellä heti, jonka jälkeen olet valmis hyppäämään Stadiumin tiimiin mukaan.

Hae mukaan aktiiviseen joukkueeseemme ja kesän nopea startti on taattu! Toimi nopeasti, sillä järjestämme haastatteluita jo hakuaikana. Seuraile sähköpostiasi, koska seuraavaan vaiheeseen kuuluvat videohaastattelut.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Stadium
Stadium

Stadium Oy Nautitko sinäkin aktiivisesta elämäntavasta? Meillä Stadiumilla työskentelee joukkuepelaajia, joiden intohimo on myynti, urheilu ja urheilumuoti. Energia, rohkeus ja joukkuehenki ovat osa kulmakivistä, joiden avulla pieni, ruotsalainen perheyritys on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden johtavista urheiluketjuista. Kilpailuhenki ja intohimo vaikuttavat kaikkeen tekemiseemme ja missiomme on inspiroida ihmisiä aktiiviseen elämään. ENERGIA Oikea asenne ja tahdonvoima synnyttävät iloa ja energiaa. Energia puolestaan luo menestystä. Se saa meidät ylittämään itsemme ja voittamaan asiakkaat puolellemme. YKSINKERTAISUUSKäytämme tervettä järkeä, viestimme selkeästi ja vältämme monimutkaisuutta. Valitsemalla yksinkertaisia ja tarkoituksenmukaisia ratkaisuja lisäämme tehokkuutta ja parannamme tuloksia. JOUKKUEHENKI Ajattelemme kuin joukkue, työskentelemme kuin joukkue ja autamme toisiamme kuin joukkue. Kunnioitamme toistemme erilaisuutta ja hyödynnämme sitä. Pelaamme reilusti ja opimme toisiltamme. KEHITTYMINEN Olemme vakuuttuneita siitä, että parantamisen varaa on aina. Jatkuvien parannusten, innovaatioiden ja uudistusmielisyyden avulla varmistamme tuotteiden laadun, toimivuuden ja muodikkuuden sekä edistämme kestävää kehitystä. INTOHIMO Palamme halusta luoda aktiivisen, hauskan ja terveellisen elämän edellytykset ihan kaikille. Haluamme toimia kestävällä tavalla kaikessa, koska olemme vakuuttuneita siitä, että me ja ympäristömme kaipaavat tasapainoa.