Myymälämyyjä, Elisa Oyj, Riihimäki

Myymälämyyjä, Elisa Oyj, Riihimäki

Sijainti
Riihimäki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
25.6.2024

Myyjäksi Elisan myymälään! Oletko sosiaalinen, ulospäinsuuntatutunut, asiakaspalveluhenkinen ja myynnistä kiinnostunut? Älä käännä katsettasi pois, nyt kannattaa nimittäin lukea eteenpäin!

Haemme asiakasyrityksellemme Elisa Oyj:lle Riihimäen kauppakeskus Atomin myymälään myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen Baronalle. Määräaikaisuus on kesätyö sekä opintovapaan sijaisuus 31.1.2025 saakka. Työ on osa-aikatyö 15h/vko. Haemme joustavaa tekijää, kesälle tunteja hyvin tarjolla, lähes täyttä viikkoa! Työ on myymälän aukioloaikojen mukaista vuorotyötä niin arkisin kuin viikonloppuisin. Työtehtäviäsi ovat Elisan tuotteiden ja palveluiden myynti henkilöasiakkaille myymälässä.

Millaista myyjää etsimme?

  • Olet ulospäinsuuntautunut ja olet valmis lähestymään asiakasta rohkeasti
  • Sinulla esimerkillinen palveluasenne, hymysi ei hyydy ja olet valmis tarttumaan ongelmaan kuin ongelmaan
  • Olet ratkaisukeskeinen, sinulla on sekä halua että taitoa ratkaista asiakkaan haasteet
  • Olet joustava ja sopeutuva erilaisiin tilanteisiin
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sana hallussa ja pilkettä silmäkulmassa!
  • Haluat kehittyä tiimin jäsenenä, haluat saavuttaa tavoitteet ja haluat kehittyä ja kasvaa myyjänä
  • Olet täysi-ikäinen
  • Työskentelet sujuvasti suomeksi myynnin- ja asiakaspalvelun tehtävässä, muu kielitaito lasketaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme haastavat ja mielekkäät tehtävät alan johtavassa suomalaisessa yrityksessä, kannustavan palkkausmallin sekä matkapuhelinedun. Pohjapalkkasi määräytyy ICT-alan TES:n mukaan (14,15 €/h + myyntipalkkiot). Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja tukenasi työssä on yhteen hiileen puhaltava ammattitaitoinen huipputiimi.

Tehtävään valitusta teetetään henkilöturvallisuusselvitys, luottotietotarkastus sekä huumetestaus, joiden läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiseen. Työt alkavat perehdytyksellä heinäkuussa ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Täytä hakemus pikaisesti! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen. HUOM. Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Elisa Oyj
Elisa Oyj

Elisa on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana 140-vuotisella taipaleellamme. Tänään me elisalaiset palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti, ja työskentelemme joka päivä määrätietoisesti asiakaskokemuksen ja laadun kehittämiseksi.