Myymälämyyjä Hankkija Salo

Myymälämyyjä Hankkija Salo

Sijainti
Salo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.10.2023

Etsimme reippaalla meiningillä varustettua MYYJÄÄ osaksi Hankkijan Salon myymälän porukkaa. Jos asiakaspalvelu ja monipuolinen myymälätyö saa sinutkin innostumaan, voit olla juuri sopiva tekijä tähän tehtävään.

Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta ja erityisesti maatalousalan tuntemusta. Tämä tehtävä painottuu harraste-eläin puolelle ja tehtävässä menestyminen edellyttää hevosalan tuntemusta. Monipuolisiin työtehtäviin sisältyy esimerkiksi tavaran vastaanottoa, hinnoittelua ja tuotteiden esillelaittoa. Lisäksi tässä tehtävässä pääset myös itse kontaktoimaan aktiviisesti asiakkaita!

Pääset kehittymään myymälän myyjänä, jakamaan tietoa ja osaamistasi asiakkaillemme ja luomaan onnistuneita palvelukokemuksia. Tässä fyysisessä työssä pääset mukaan Hankkijan osaavaan ja innostuneeseen porukkaan.

Entä mitä odotamme sinulta?

Aiempi myyntikokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätön. Kokemusvuosillasi ei ole meille suurta väliä, sillä meiltä löytyy tilaa sekä kokeneille konkareille että uransa alkupuolella oleville lupauksille. Meille on tärkeintä, että asenteesi on kunnossa ja sinulla on aitoa halua ja paloa itsesi kehittämiseen. Me puolestamme huolehdimme perehdyttämisestä. Myyjänä viihdyt varmasti, jos innostut ihmisläheisestä työstä, nautit toimeen tarttumisesta eivätkä puntit tutise kiireenkään keskellä. Mutkaton tiimityö on meille sydämen asia ja mielestämme töissä saa (ja pitää) olla hauskaa. Toivottavasti myös sinä ajattelet samoin! Sinun tulee olla täysi-ikäinen. Toivomme että pystyt palvelemaan asiakkaita suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

No, millaisesta työstä on kyse?

Hankkijan myyjänä saat nauttia mukavista kohtaamisista kuluttaja-asiakkaiden kanssa myymälän aukioloaikoina pääsääntöisesti ma–pe klo 8 – 17 välillä sekä la klo 9–14 välillä. Kiireimmällä sesongilla olemme avoinna myös sunnuntaisin. Pääset kehittymään tuotevalikoiman asiantuntijana, jakamaan tietoa ja osaamistasi asiakkaillemme ja luomaan onnistuneita palvelukokemuksia.

Meidän huipputiimiin on helppo tulla mukaan, ja työkavereiksi ja tukiverkoksi saat asiantuntevat ja kokeneet maatalous- ja myymäläkaupan ammattilaiset. Pääset mukaan intohimoisesti ja suurella sydämellä työhönsä suhtautuvaan porukkaan. Me hankkijalaiset pyrimme jatkuvasti uudistumaan ja kehittymään alan tarpeiden mukaan. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin, töissä ja vapaalla. Meillä on mutkaton yrityskulttuuri, pilkettä silmäkulmassa ja hyvä tekemisen meininki, sen lupaamme! Tehtävä on vakituinen, viikkotuntimäärä 37,5h/vko ja tehtävästä maksetaan Kaupan Tessin mukaista kuukausipalkkaa. Toivomme, että voisit aloittaa työt jo syyskuun aikana. Työllistyt Hankkijan kirjoille.

Miksi sinun kannattaisi valita Hankkija?

Me Hankkijalla pystymme tarjoamaan aidosti monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Koska meillä on osastoja laidasta laitaan, saat halutessasi kehittää osaamistasi moneen suuntaan. Kun tarvitset työssäsi jotakin lisäosaamista, järjestämme säännöllisiä koulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja laajentamiseksi. Meillä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut. Etuihin kuuluvat esimerkiksi kattava työterveyshuolto (sisältää mm. tarvittaessa fysio- ja ravitsemusterapeutin palvelut), vuosittainen Smartum-saldo, ostoedut Hankkijan myymälöissä sekä yhteistyökumppaneiden alennukset. Olemme iso ja turvallinen työnantaja. Meillä voit luottaa siihen, että hommat hoituvat asianmukaisesti ja töitä riittää myös maailman myllerrysten aikana. Kääritäänkö siis hihat ja aletaan hommiin?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Toteutamme myös varsinaiset haastattelut helposti videohaastatteluina Teamsin kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa