Myymäläpäällikkö, Pieni Lelukauppa, Helsinki

Myymäläpäällikkö, Pieni Lelukauppa, Helsinki

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.12.2022

Onko unelmasi työskennellä lelukaupassa? Haluatko sopivassa suhteessa vastuuta ja hauskuutta? Kaipaatko työpäiviisi iloa ja ripauksen (ämpärillisen) hyvää meininkiä? Tervetuloa töihin Pieneen Lelukauppaan!

Tilulilulei, kohta se on auki! Avaamme Pienen Lelukaupan uuden myymälän Helsingin Stockmannille maaliskuussa 2023 . Nyt meillä onkin uuteen myymälään haussa MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ.

Mitä Pieni Lelukauppa tarjoaa?

Pienen Lelukaupan myymälä on takuuvarmasti ainutlaatuinen elämys jo itsessään! Myymälämme ovat näyttäviä, persoonallisia ja iloista mieltä pullollaan. Hyllymme notkuvat upeasta tuotevalikoimasta ja lisäksi järjestämme paljon tapahtumia. Meille elämys on arkipäivää!

Pienen Lelukaupassa on ainutlaatuinen tunnelma, jonka luo tietysti henkilökunta. Tarjoamme ensiluokkaista asiakaspalvelua ja odotamme henkilökunnalta aktiivisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. Myymäläpäällikkönä työskentelet ja vastaat itsenäisesti myymälän pyörittämisestä. Työskentely on vauhdikasta ja sisältää paljon käänteitä.

Ketä etsimme?

Haemme Stockmannille maaliskuussa 2023 avattavaan myymäläämme myymäläpäällikköä. Mikäli sinulla on mahdollisuus aloittaa jo osa-aikaisesti joulu/tammikuussa, sekin on mahdollista. Pääset tällöin mukaan myymälän suunnittelutyöhön. Myymäläpäälliköllä on vetovastuu myymälästä, sen monipuolisesta arjesta sekä henkilökunnasta. Työhösi kuuluu esim. työntekijöiden perehdytys, työvuorolistojen teko, tiimin luotsaaminen hyviin tuloksiin ja somesisällön tuottaminen. Vetovastuun lisäksi merkittävän osan työajasta käytät asiakkaiden palvelemiseen.

Unelmatyöntekijämme olisi:

• Kokenut asiakaspalvelun ammattilainen

• Vahvaa esihenkilövastuuta omaava

• Proaktiivinen, vastuullinen ja vastuuta ottava

• Rohkea heittäytyjä (myymälässä tehdään mm. kuulutuksia ja TikTok-videoita)

• Stressinsietokykyinen ja jopa nauttii nopeasta meiningistä ja muuttuvista tilanteista

• Hyvät tietotekniset taidot

Jos lelukaupan hulina houkuttelee, niin nakkaa hakemusta tulille vähintäänkin yhtä nopeasti kuin pystyt sanomaan tilulilulei!

Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.12.2022.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Toteutamme myös varsinaiset haastattelut helposti videohaastatteluina Teamsin kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa