Myynnillinen asiakaspalvelija Pokas Oy:lle Jyväskylään

Myynnillinen asiakaspalvelija Pokas Oy:lle Jyväskylään

Sijainti
Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.6.2024

Onko sinulle helppoa olla ja jutella ihmisten kanssa? Haemme nyt innokkaita ja positiivisia myynnillisiä asiakaspalvelijoita asiakashankintatiimiimme.

Olemme erikoistuneet omakotitalojen energiatehokkuuden parantamiseen. Palveluitamme ovat aurinkopaneelijärjestelmät, ilmalämpöpumput sekä ikkuna- ja oviremontit. Meillä on alalta yli kymmenen vuoden kokemus ja haluamme tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme kotien hyväksi vaivattomina palveluina. Arvostamme kotimaisuutta ja meille on myönnetty avainlipputunnus.

Meillä asiakashankintatiimissä on mahdollisuus päästä näköalapaikalle toteuttamaan itseään sekä tekemään tuloksellista työtä yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Tehtävässä menestymiseen tarvitset oikean asenteen ja asiakaspalveluhenkeä, me tarjoamme sinulle loistavan työpaikan ja välineet työssä menestymiseen. Laajalla perehdytyskoulutuksella tarjotaan takuuvarma startti, ja loppu onkin omasta aktiivisuudesta sekä tahtotilasta kiinni. Kun tarvitset tukea, sitä on aina tarjolla.

Tarjoamme sinulle:

  • Pohjapalkan, kannustavan provision ja kuukausibonukset
  • Joustavat työajat arkipäivinä
  • Näköalapaikan menestyvässä organisaatiossa
  • Laadukkaan työhön perehdyttämisen
  • Jatkuvan koulutuksen

Odotamme sinulta:

  • Innokasta asennetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Halua kehittää itseään ja omaa osaamista

Hyvät työntekijät on yrityksemme kasvun ja kehityksen kannalta yksi tärkeimmistä asioista ja siksi panostammekin heihin. Vuodelle 2024 yksi iso teemamme on työhyvinvointi ja esimerkiksi tiimeillä on yhteiset viikoittaiset aamuliikunnat ja yrityksellä yhteisiä hyvinvointipäiviä.

Haethan tehtävään nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan saman tien!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona Rakennus Oy:n kanssa. Lisätietoa tehtävästä antaa Pokas Oy:n yhteyshenkilö Juuso Pohjonen puh. 0440118988, juuso.pohjonen@pokas.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pokas Oy
Pokas Oy

Pokas Oy on erikoistunut omakotitalojen energiatehokkuuden parantamiseen aurinkopaneelijärjestelmien, ilmalämpöpumppujen sekä ikkunaremonttien keinoin, joita olemme tehneet vuodesta 2013 asti. Haluamme tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme kotien hyväksi vaivattomina palveluina. Arvostamme kotimaisuutta ja meille onkin myönnetty avainlipputunnus. Työllistämme n. 80 henkilöä ympäri Suomen. Pokasilla satsataan jatkuvasti henkilöstön hyvinvointiin sekä asiakastyytyväisyyteen. Vuosien varrella työyhteisöön on juurtunut positiivinen ilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki. Töitä tehdään työaikana tosissaan mutta rennosti. Toiminnassamme työkavereiden, asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden arvostus on Pokasin yksi tärkein arvo. Haluamme että jokainen työntekijämme voi kokea oman työpanoksensa merkitykselliseksi.